כללי שאלה בסגירה לPDF

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
:(למה יש פונטים מסוימים שכששומרים אותם לPDF הם משתנים לצורות או אותיות משונות????הבו פתרון תודה!

• הוסף לסימניות
זה תלוי בהרשאות של יצרן הפונט. ע"פ רוב קורה בפונטים ישנים. תפנה אליו כדי לעדכן את הפונט

• הוסף לסימניות
זה גם תלוי הרבה באם הפונטים שלך או לא.
תעשה קונברט לכל הפונטים כדי למנוע בעיות בדפוס.

• הוסף לסימניות
לא, זה לא קשור לאם הם שלך או לא!!!
תפסיקו לחשוב שאם קונים משהו אין בו צרות...

למידע נוסף:
לראות את כל העמוד...

• הוסף לסימניות
ברור שיש צרות אפילו שקונים משו תמיד לגרפיקאים יש צרות :)
לדעתי תעשי קונברט להכל זה יפתור לך הרבה בעיות!

• הוסף לסימניות
אני לא יודע בקשר ל'קונברט'.

הדרך שאני מסתדר עם הבעיה: הדפסה קודם לקובץ פוסטסקריפט, ואחר כך להפוך לפידיאף בדיסטילר. בדוק ומנוסה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;73294:
אני לא יודע בקשר ל'קונברט'.

הדרך שאני מסתדר עם הבעיה: הדפסה קודם לקובץ פוסטסקריפט, ואחר כך להפוך לפידיאף בדיסטילר. בדוק ומנוסה.
בד"כ כשאין רשיון הטמעה - זה לא עוזר. בדוק ומנוסה.
לפורמט MDI יש פחות את הבעיה.
ניתן לסגור בפורמט סטנדרט - ללא הטמעה (לא ב-PRESS
ואז לעשות קונברט ב-PDF. ואכמ"ל.
נכתב ע"י מעיינות21;73184:
זה גם תלוי הרבה באם הפונטים שלך או לא.

כן, אבל נכון שזה לא קשור ללקנות או לא לקנות...:)

• הוסף לסימניות
אוקיי אני מורידה ידיים :)
אגב גם בפוסוטקריפט זה עושה פרובלמים!

• הוסף לסימניות
אצלי זה קרה גם בפונט מסוים, ופתרתי את הבעיה כך:
סגרתי קובץ פוסקירפט ואז לדיסטלר של אקרובט ישן - 5
כאשר נסיתי להמיר לדיסטלר של אקרובט 7 - הופיעו לי פונטים משובשים
ורק ב5 משום מה סגר את הקובץ מעולה.

• הוסף לסימניות
אצלי באקרובט 4 (בעבודה) הוא סוגר מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה