שאלה בעניני שיפוצים

• הוסף לסימניות
אשמח מאד לעזרה,
אנחנו לפני קניית דירה וחשוב לנו לדעת פרט טכני:
איך מחשבים עלות בניה - כלומר כמה למ"ר
שיפוץ כללי כולל אינסטלציה וחשמל, הריסת קירות חלקית + יחידה
מפרט בין בינוני לגבוה יותר נוטה לבינוני
אודה מאד לעזרה!

• הוסף לסימניות
לי אמרו 2500 למ"ר קיים, 5000 למ"ר שבונים.
אבל יש עוד דברים מייקרים כמו תלת פאזי, יחידה, ממ"ד, מטבח.
וכמובן תלוי כמה יעלה החומר הלבן שתקני.

• הוסף לסימניות
יש לי שכן שבנה בגג היה לו רק מעטפת 60 מטר עלה לו 2400 ש"ח למטר כולל הכל

• הוסף לסימניות
כן.
אולי את צריכה להתחבר / להרשם.
מקסימום תשלחי פניה לאתר.

• הוסף לסימניות
זה מאוד משנה מה כבר היה בנוי ומזה רמת ההכל שהוא קיבל
היה קירות חיצוניים ותקרת רעפים הם קיבלו שלושה חדרים מטבח ריצוף דלתות אמבטיה שרותים תקרת גבס בוילר ומזגנים כמובן שהכל בסטנדרט ריצוף ב50 ש"ח למטר דלתות ומטבח במחיר האמצע כמובן שכל שינוי המחיר עלה הם חיפשו את ההכי זול הדירה מיועדת להשכרה דיברתי עם הקבלן והוא אמר לי שהוא מציע את הזול ביותר ואם רוצים יותר יקר משלמים את ההפרש

• הוסף לסימניות
לא יעזור כאן שום מחשבון. אין כאן כללי אצבע. אינו דומה בניה של אחד לבניה של אחר, ואין דבר כזה "בינוני" וכדו'. זה מאוד מאוד משתנה.

אנחנו למשל עכשיו שיטחנו בית של 80 מ"ר ובנינו אותו מחדש 4 חדרים.
הכל כולל הכל עלה לנו 180,000 ש"ח. ואני יודעת שזה זול.

• הוסף לסימניות
תלוי מאוד ברמות של החומרים , גימורים וכו.. קשה לדעת ולהגיד ככה, זה לא ממש מקצועי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה