כללי שאלה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
יש לי כרזה 6 מטר על 90 ס"מ, וע"ז אני רוצה לכתוב טקסט בגדול, פתחתי תיבת טקסט גדולה, ומשום מה אני לא רואה את האותיות שאני כותב, אלא אם אני מקטין את התיבת טקסט (דבר שאני לא יכול לעשות, כי אני צריך את כל גודל הדף.
מישהו מזהה מה הבעיה, ויכול לעזור???
זה דחוף להיום!!
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
תחלק את הגודל של השלט לארבע או לשתיים
וכך יהיה לך יותר קל לעבוד!!!
ואח"כ שאתה מדפיס להגדיר במדפסת את הגודל הנכון!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;295560:
תחלק את הגודל של השלט לארבע או לשתיים
וכך יהיה לך יותר קל לעבוד!!!
ואח"כ שאתה מדפיס להגדיר במדפסת את הגודל הנכון!!!
דבר ראשון תודה על התגובה.
2. איך אני מחלק שאני יוכל להמשיך רצף של אותיות/עיטורים וכדו'.?
3. אני צריך אח"כ לסגור את זה ב-PDF לדפוס, איך אני מצרף א"ז ב-PDF?

• הוסף לסימניות
זה הגודל

של הקובץ? 6*90?

אם כן מה שהוא התכוון זה לא לחלק את השלט לכמה חלקים אלא פשוט להקטין את האורך והרוחב באותו יחס כדי שיגיעו לגודל סביר , וכך לשמור בפידיאפ ואח"כ בהדפסה יגדילו בהתאם...

כך נ"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;295566:
של הקובץ? 6*90?

אם כן מה שהוא התכוון זה לא לחלק את השלט לכמה חלקים אלא פשוט להקטין את האורך והרוחב באותו יחס כדי שיגיעו לגודל סביר , וכך לשמור בפידיאפ ואח"כ בהדפסה יגדילו בהתאם...

כך נ"ל
זה לא מוריד מהאיכות, כשאני שומר בקטן, והם מגדילים א"ז יחסית?

• הוסף לסימניות
אז תשמור

באיכות גבוהה..

ואגב לכאורה יהיה למחשב קצת קשה להתמודד עם הגודל המקורי....
מבחינת המשקל...
לא?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופי סנטר;295568:
זה לא מוריד מהאיכות, כשאני שומר בקטן, והם מגדילים א"ז יחסית?

הכנתי שלט בגודל A4!!
והדפסתי אותו בגודל מטר וחצי באותו יחס של אורך ורוחב ויצא מעולה.
שמרתי ב300

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;295569:
באיכות גבוהה..

ואגב לכאורה יהיה למחשב קצת קשה להתמודד עם הגודל המקורי....
מבחינת המשקל...
לא?!
בסדר גמור!
אשמור באיכות גבוהה.
התוצאה עליך...:)
לגבי המחשב, אין מה לעשות, שיעבוד קצת... רק שד' יעזור שזה ירוץ מהר.
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופי סנטר;295571:
בסדר גמור!
אשמור באיכות גבוהה.
התוצאה עליך...:)
לגבי המחשב, אין מה לעשות, שיעבוד קצת... רק שד' יעזור שזה ירוץ מהר.
תודה.

אין בעיה...
רק כמה אני אמור להיקנס אם זה יתפקשש?
שאדע להערך בהתאם...:p

ולגבי המחשב אין לי בעיה שיתאמץ.. רק אם הוא יתקע מזה, או אם בהמרה לפידיאף הוא ישתנק לפתע אז תהיה קצת בעיה... (לך...;))

ואגב כדאי שתעלעל בין דפי הפורום או תעשה איזה חיפוש.. דנו בזה הרבה.. אולי תמצא לך עזר.. (ולא תצטרך לסמוך 'עלי'...

הנה אחד לדוגמא..
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=21358&highlight=%F7%E5%E1%F5+%E2%E3%E5%EC

• הוסף לסימניות
בהדפסת שלטים אין צורך ברזולוציה של 300 DPI.
ההוראה של בתי הדפוס היא 1/10 כלומר 30 DPI, או 2/10 - 60. בד"כ צפיפות הנקודות בהדפסות גדולות הן הרבה פחות (איך נראות הנקודות בשלטי תחנות האוטובוס) מסתכלים על שלטים יותר מרחוק, ולכן זה נתפס בעין באיכות הנכונה.
אם יש לכם בכל זאת חשש - תשאלו את מי שידפיס את זה, יתנו לכם הוראות מדויקות.,
בכל אופן, רזולוציה של 100 ודאי תעבור בעז"ה.

• הוסף לסימניות
אכן, רזולוציה של 100 וודאי מספיקה
בפרט אם זה הולך להיות מודפס במדפסת סולבנט

• הוסף לסימניות
ספיציפית לגבי הבאג שלך:
להכפיל את הרזולוציה ב-10 ולחלק את הגודל ב-10 (כך שהגודל בפיקסלים הוא אותו גודל), יעזור?

• הוסף לסימניות
את הטקסט הייתי עושה באילוס' כיוון שגם אם האיכות של הפוטושופ טובה הטקסט אף פעם לא חד כמו באילוס', הרבה פעמים אפשר לראות טקסט שנעשה בפוטושופ עם שוליים מטושטשות מסביב וכנ"ל גם לבי הצל אם עושים...

• הוסף לסימניות
זה יוצא אותו משקל, כך שאם זו בעיה של קובץ גדול מידי - זה אותו דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morit;295610:
את הטקסט הייתי עושה באילוס' כיוון שגם אם האיכות של הפוטושופ טובה הטקסט אף פעם לא חד כמו באילוס', הרבה פעמים אפשר לראות טקסט שנעשה בפוטושופ עם שוליים מטושטשות מסביב וכנ"ל גם לבי הצל אם עושים...
אם מייצאים לפדפ לא משוטח הוא בכלל יוצא ווקטורי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמים;295588:
בהדפסת שלטים אין צורך ברזולוציה של 300 DPI.
ההוראה של בתי הדפוס היא 1/10 כלומר 30 DPI, או 2/10 - 60. בד"כ צפיפות הנקודות בהדפסות גדולות הן הרבה פחות (איך נראות הנקודות בשלטי תחנות האוטובוס) מסתכלים על שלטים יותר מרחוק, ולכן זה נתפס בעין באיכות הנכונה.
אם יש לכם בכל זאת חשש - תשאלו את מי שידפיס את זה, יתנו לכם הוראות מדויקות.,
בכל אופן, רזולוציה של 100 ודאי תעבור בעז"ה.

א. לא אמרתי שצריך רזולוציה של 300 רק נתתי דוגמא ממשהו שעשיתי.. שיהיה רגוע..

ב. במקרה הספציפי שלי אולי לא הגדרתי נכון זה לא היה בדיוק 'שלט' שרואים מרחוק אלא משהו שרואים מקרוב והיה חשוב מאוד האיכות..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה