כללי שאלה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
האם לא יכולים או שאני לא מצליח לעשות נקודה. או סימן שאלה? פסיק, בסוף הפיסקה ושורה בכלי המלל של פוטושופ
ןמה הפתרון

• הוסף לסימניות
יכולים, והבעי' כנראה אצלך, הבעי' בכל הגופנים, או בגופן יחיד?

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר שבאיזה גופן היה טוב (יכול להיות שאני טועה)
אז מה הפתרון

• הוסף לסימניות
מה קרה לכם?
יכולים לחשוב ששאלתי איזה רעק"א במסכת עוקצין

• הוסף לסימניות
אם הבעי'ה שהנקודה "קופצת" לתחילת משפט - הפתרון (קצת צולע אבל זה מה יש)
בסוף השורה ללחוץ על מקש "home" ולכתוב את הנקודה פסיק וכו'.

באופן כללי עדיף לא לעבוד עם טקסט בפוטושופ, רק אם ממש אין ברירה

• הוסף לסימניות
איזה תגובות קבלת?:(
קצת לא נעים לי לחדש שיש בפוטושופ "פתרון גאוני" לסידור הבעי' הנ"ל.

להכנס לחלון 'תו' בלשונית 'פיסקה' לבחור 'כיוון פסקה ימין לשמאל.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 64.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
תנסה את הגופן אריאל אם זה לא עובד שם נחשוב מה יכולה להיות הבעיה
אגב עם איזה גרסה של פוטושופ אתה עובד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה