כללי שאלה בפוטו שופ

• הוסף לסימניות
בכלי ה-crop החיתוך
אפשרי לחתוך כמה תמונות יחד,
שכל אחת תפתח לבד?
בפוטו שופ גירסת CS6

יש לי קבצים שסרקתי עם 4 תמונות בכל עמוד
מה הדרך הקצרה ביותר לחתוך אותם?

זכור לי שלמדתי על אופציה כזאת ועכשיו לא זכור לי איך עושים את זה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ben2648;2150398:
File> Automate> Crop and Straighten Photos

אין אפשרות חצי אוטומטית,
לסמן באופן ידני כל תמונה בנפרד שנמצאת בקובץ על בסיס של כלי החיתוך?

כי האפשרות האוטומטית לא תמיד מזהה שיש כמה תמונות...

• הוסף לסימניות
שימי להם איזה קו חותך שהתוכנה תבין שזה כמה תמונות ואז תשתמשי באפשרות הזו : File> Automate> Crop and Straighten Photos

לא בטוחה שזה יותר קצר
לי בד"כ לא תמיד התמונה ישרה ואז בכל מקרה צריך ליישר אותה אז זה לא פתרון

• הוסף לסימניות
אולי דרך אקשן.

להקליט את הפעם הראשונה וזה יעשה אוטומטית לכל התמונות .

• הוסף לסימניות
אני רואה שכבר כתבו את זה מעלי, אבל לא ראיתי אף פעם שהיא לא מזהה כמה תמונות, ניסיתי את זה כעת, ועובד מצויין, ומפריד כל תמונה לקובץ נפרד, גם תמונות עקומות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י welcome;2150661:
יש דרך אוטומטית, שמבחינה בתמונות, גם מיישרת אותם וגם מפרידה לקבצים נפרדים.

לא זוכר כעת, אבל אם זה חשוב, אבדוק.

אשמח לדעת ,
משתמשת בזה הרבה ומאוד יעזור לי

• הוסף לסימניות
או קי, אז עניתי מעל, שזה מה שכתבו למעלה

פורסם במקור על ידי Ben2648
File> Automate> Crop and Straighten Photos

וכפי שבדקתי כעת זה עובד מצוין, ומוציא גם תמונות עקומות לקובץ נפרד.

• הוסף לסימניות
תודה, מעולה
טוב להחכים.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה