דרוש מידע שאלה בקשר לבנק

• הוסף לסימניות
אם יש עוסק פטור זה בסדר?
כן

אצלי בחיים לא שאלו. גם שהכנסתי עשרות אלפים.
פועלים.
אומנם היו סיבות מוצדקות כמו אירועים וכאלו, אבל הם לא היו אמורים לדעת
זה משהו שהתחיל לפני קצת יותר משנה, והולך ומחמיר מיום ליום בעיקר עם מערכות ה-AI שהבנק משתמש

• הוסף לסימניות
בכללי יש בנקים יותר נחמדים ויש פחות.
דיסקונט למשל ממש נוחים, לא בודקים בחיים..
מזרחי - מאוד חופרים!
(מניסיון בשתיהם)

אבל כמובן שאם מדובר בהכנסה קבועה - חובה לפתוח עסק עם קבלות!

• הוסף לסימניות
מזרחי - מאוד חופרים!
(מניסיון בשתיהם)
מניסיון זה לא תלוי בבנק זה הולך שכל תקופה בנק ישראל מתנפלים על בנק אחר ואז הבנק חייב להתייחס לזה ולשאול ולחטט על כל ההעברה

• הוסף לסימניות
המציאות מוכיחה שההתנפלות הזו תלויה בבנקים....

• הוסף לסימניות
חשבתי שעל כל סכום קטן הבנק שואל...
אני רואה שברוב הבנקים לא עושים מזה עניין

• הוסף לסימניות
חשבתי שעל כל סכום קטן הבנק שואל...
אני רואה שברוב הבנקים לא עושים מזה עניין
שוב זה תלוי באיזה תקןפה
לי יש חבר שגלגל בשנה בסביבות המיליון ש"ח ולא שאלו אותו כלום
אחרי תקופה מישהו עשה לו ההעברה של 12000 אלף ש"ח ובבוקר כבר טרטרו לו את המח מאיפה ה12000 אלף ש"ח
זה היה בפועלים

• הוסף לסימניות
מזרחי - מאוד חופרים!
(מניסיון בשתיהם)

אבל כמובן שאם מדובר בהכנסה קבועה - חובה לפתוח עסק עם קבלות!
מצטרף
גם לנאמר על דיסקונט וגם לנאמר על מזרחי

• תודה
Reactions: ~~~
  • הוסף לסימניות
שוב זה תלוי באיזה תקןפה
לי יש חבר שגלגל בשנה בסביבות המיליון ש"ח ולא שאלו אותו כלום
אחרי תקופה מישהו עשה לו ההעברה של 12000 אלף ש"ח ובבוקר כבר טרטרו לו את המח מאיפה ה12000 אלף ש"ח
זה היה בפועלים
אצלי בפועלים כל העברות הגדולות של האירועים קניית דירה הלואות מחברים ומשפחה לא שאלו כלום
אבל שנכנס לי כמה שקלים מאלי אקספרס על תוכנית שיתופים ישר התקשרו לברר אם זה הכנסה

• הוסף לסימניות
בפאג"י הפעם היחידה שהפקיד שאל על העברה היה כשמישהו העביר לי 100,000 ש"ח פחות מזה גם בסכומים משמעותיים אף פעם לא שאלו אותי כלום

• הוסף לסימניות
פועלים מאוד חפרנים
מנסיון
שימי לב שאם את מפקידה מזומן יש חוק שמגביל את הסכום השנתי, הם מקפידים על זה
(לא הבנתי אם את שואלת על העברות או הפקדת מזומן)
בפאג"י שאלו רק על העברות של עשרות אלפים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה