שאלה בקשר להדפסה

• הוסף לסימניות
בשביל לייצא להדפסה קובץ של מנגה - אני חייבת להעביר לפוטושופ ואחר כך לסגור ל PDF או שאני יכולה לשמור כקובץ JPG ולהכניס לאינדיזיין?

• הוסף לסימניות
האופציה הראשונה עדיפה.
JPG מכווץ את הקובץ.
רק שימי לב שכדאי לשטח את השכבות במנגה כדי שלא יהיו שיבושים במעבר לפוטושופ.

• הוסף לסימניות
ולא תהיה לי בעיה להעביר לפוטושופ כי זה מעביר לי ל RGB?

• הוסף לסימניות
את עובדת עם cmyk בתצוגה? לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
RGB זה למסכים - הבנתי שבשביל הדפסה חייבים cmyk - כך למדתי. ניסית להדפיס קובץ שציירת ב RGB? אולי זה לא כזה קריטי?

• הוסף לסימניות
זה נכון מה שלמדת.
אם אין לך בציור צבעים זוהרים זה כנראה לא קריטי. אני מכירה דפוס שמדפיס תמיד rgb.:eek:
אבל למה כשאת מייצאת לpdf מפוטושופ לא תשני לcmyk?

• הוסף לסימניות
זה לא הורס את הצבע כשמשנים מ RGB ל CMYK?
טוב, אז אולי סתם חששתי. אם את אומרת שאין בעיה, אז מצויין.
ואם אני רוצה להדפיס חוברת - אז כדאי תמיד לסגור ל PDF את כל הקבצים ורק אח"כ להעביר לאינדיזיין ? עדיף לא להפוך ל JPG? נראה לי בלאגן להעביר כל קובץ לאינדיזיין...

• הוסף לסימניות
בדרך כלל יש שינוי קטן בצבע ממחשב לדפוס. עם הזמן לומדים לקחת את זה בחשבון ולכוון את המסך.

חוברת pdf אפשר להכין גם מפוטושופ.

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר בפוטושופ כמה עמודים?
טוב, אנסה לחפור בתוכנה ולבדוק.
תודה רבה על כל המידע!!!

• הוסף לסימניות
@ציור וצבע
עכשיו אני ליד מחשב.
File- Automate- pdf presentation...
את יכולה לבחור את הקבצים הפתוחים וגם לבחור נוספים. וכן לסדר לפי הסדר.
בהצלחה!
אולי יעזור גם לאחרים....
אין את זה בגרסאות הישנות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה