כללי שאלה דחופה באינדזיין

• פותח הנושא esy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום וברכה,
יש לי שאלה באינדזיין,
ערכתי חומר לעימוד,
שם כתובת טאב וטלפון.(לכל אחד יש סטייל של תו שונה)
היו מקומות שהשם והכתובת היו מדי ארוכים והטלפון קפץ לשורה הבאה, האם יש אפשרות לתת הוראה כוללת שבכל המקומות שהטלפון ירד לשורה הבאה שירד גם הכתובת והטאב שאחרי.
כלומר: כהן מנחם סנהדריה המורחבת 139..........
............................................5461232
שישתנה ל:
כהן מנחם
סנהדריה המורחבת 139...................5461232

תודה מראש לכל העונים.

• הוסף לסימניות
התשובה דחופה לי ביותר

ותחסוך לי המון שעות של עבודה
אני מוכנה גם לשלם עליה
בבקשה מי שיכול שיענה לי

תודה מראש

• הוסף לסימניות
2 אופציות:
1. לשים רווח ctrl-alt-x שנקרא nonbreaking space בין המילים שצריכים להשאר ביחד.
2. או לשים על כל האותיות שצריכים להשאר ביחד "no break" (מהתפריט בצד ימין למעלה בסרגל הכלים).

אבל היה עוזר לדעת באיזה גרסא של אינדיזיין מדובר!

• הוסף לסימניות
נשמע מצוין, יש לי סטייל תו לכתובת וסטייל תו לטאב האם אפשר לתת בצורה אוטומטית שבין 2 הסטיילים יהיה nonbreaking space ??
אשמח לשמוע תגובה במהירות, זה חשוב לי להמשך העבודה היום.

• הוסף לסימניות
אגב מדובר באינזדזיין cs3

• הוסף לסימניות
אולי תחפשי כל טאב עם סגנון תו זה, להחליף בטאב שלפניו סימן הnonbreaking space?

• הוסף לסימניות
תודה ושוב

האם אפשר לתת הוראה כוללת שיעשה כך על כל השמות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה