כללי שאלה דחופה בנושא תמחור!

• הוסף לסימניות
לחברי הפורום המקצוענים!
התבקשתי לעשות עבודה ללקוח: יש לו בסביבות ה150-200 תמונות שצריך לצרוב מתוכן אובייקט שנמצא על רקע כלשהוא,
לפעמים צריך לטפל גם בתמונה בהירות כהות וכו... ולהעביר לקובץ אחר כדי שהרקע יהיה אחיד לכל האובייקטים .
אין דד ליין מסויים.
שאלתי היא איך לתמחר כזו עבודה ? לפי תמונה ? לפי שעה?
אשמח לתשובות בהקדם!
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלפי תמונה...ונדמה לי שכבר עלה נושא כזה כאן לא מזמן...

• הוסף לסימניות
ת'אמת אני לא נכנסת הרבה לפורום הציעו לי לכתוב פה אז כתבתי...
גם אני חושבת לפי תמונה אבל כמה לקחת לכל תמונה?

• הוסף לסימניות
על עבודה ביצועיסטית כדאי לקחת לפי שעה

• הוסף לסימניות
תודה לך על הקישור!
אבל גם בקישור הזה לא ענו תשובה ברורה, לגבי שעה אני לא יכולה עכשיו לדעת כמה זמן זה יקח לי כי גם ללקוח לו לחוץ ואין דד ליין לעמוד בו אז מן הסתם כל פעם אעבוד קצת .. ולפי תמונה 10 שקלים זה סביר ? או יקר מידי?

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה רמת קושי של צריבה.
אם כל תמונה לוקחת בסופו של דבר גג 10 דקות אפשר לתמחר כ10 ש"ח לתמונה.
פחות מזה לא הייתי לוקח.
אבל לפי התיאור זה נשמע לי עבודה יותר מסובכת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michali772;1220288:
תודה לך על הקישור!
אבל גם בקישור הזה לא ענו תשובה ברורה, לגבי שעה אני לא יכולה עכשיו לדעת כמה זמן זה יקח לי כי גם ללקוח לו לחוץ ואין דד ליין לעמוד בו אז מן הסתם כל פעם אעבוד קצת .. ולפי תמונה 10 שקלים זה סביר ? או יקר מידי?

לדעתי לא פחות מ10 ש"ח

• הוסף לסימניות
אוקי תודה רבה לכל המגיבים/ות עזרתם לי מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה