דרוש מידע שאלה דחופה לאמהות לבנות בגילאי 3-6

• הוסף לסימניות
תודה לעונות.
אז לא שווה למכור חולצות שרוול קצר לגילאים הללו?
מה אתן מציעות? הייתי שמחה לדעת מה נשים מחפשות חוץ מחולצות שרוול ארוך: האם יהיה ביקוש גדול לשמלות ליום חול פשוטות (אפשר שרוול קצר?), אוכל להראות דוגמא אם זה יעזור...
תודה!
שמלות קלילות שרוול3-4 של כבס ולבש בדוגמאוות מחמיאות רצוי ללא גיהוץ...
דוגמא עם סטים לכמה בנות...
כדאי שתעלי דוגמא

• הוסף לסימניות
לצורך הדוגמא אני מאוד אוהבת חולצות שרוול 3 \4 שקניתי לבנות שלי בKIWI
בסוף העונה הן עולות אולי 10 -15 שקל
לכבס וללבוש
משום מה השנה הלכתי והיה להם כמעט רק שרוול קצר
אולי קניתי את זה במעבר או לקראת החורף אני לא זוכרת

• הוסף לסימניות
תודה לעונות.
אז לא שווה למכור חולצות שרוול קצר לגילאים הללו?
מה אתן מציעות? הייתי שמחה לדעת מה נשים מחפשות חוץ מחולצות שרוול ארוך: האם יהיה ביקוש גדול לשמלות ליום חול פשוטות (אפשר שרוול קצר?), אוכל להראות דוגמא אם זה יעזור...
תודה!
אני אוהבת דווקא את השמלות הקלילות שמונחות יפה ולא נראות חלוק
ועדיף שרוול ארוך שיתאים גם למעבר

• הוסף לסימניות
תראי דוג של השמלות.
אני גם מחפשת עכשיו שמלות קלילות ןנעימות,
ועם זה- בגזרה מחמיאה.

• הוסף לסימניות
אני מלבישה שרוול קצר בגיל 3. על אף שנראית גדולה. עדיין במעון.
בקיץ הבא אלביש 3/4. עד המרפק. לא ארוך..

עריכה: גם אני מעדיפה שמלות. יותר קליל, נוח, ויוצא בסוף גם יותר זול...:)
למי שמלבישה קצר, יש לגיל הזה המון שמלות טריקו יפות וחמודות בנקסט, KIWI ועוד.
אולי עדיף להשקיע במכירה לגילאים היותר גדולים, שאז צריך שרוול יותר ארוך, מה שאין כ"כ בנמצא.
לדעתי, אין מה לעשות מכירה מנקסט. היום זה פתוח ברוב הסינונים, והמון נשים מזמינות משם...

• הוסף לסימניות
לא הייתי קונה לילדה מעל גיל 3 מהסיבה הפשוטה שזה לא עונה בצורה מדויקת לצרכים שלי
אני צריכה שמלה עם שרוול 3\4 בזמן התעסקות מינימלי בבוקר עמוס
ואם יש לי אופציה לקנות בלידר \ פינת הזול \ בזאר כלשהוא שמלות כאלה ב30 שקל או פחות (אם נתקעתי בתחילת אמצע העונה)
או קידישיק בסוף עונה ב40 שקל אני אלך על זה ולא על השמלות בסגנון שהעלית

ד.א. גם השרוול ארוך שהעלית לא הייתי קונה זה הרבה מעבר למרפק למה היא צריכה את האורך הזה

מקווה שעזרתי..

• הוסף לסימניות
אני לא הייתי קונה,
אין לבנות שלי בכלל חצאית אחת.
רק שמלות, ועדיף בלי חולצת בסיס.

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה-
חולצות נשים- מה מומלץ? שרוול ארוך? ומה לגבי פתח הצוואר?
הייתי רוצה גם לדעת איזה סגנון וגם כמה הייתן משלמות עבור חולצה (לא דווקא מותג)...תודה!

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה-
חולצות נשים- מה מומלץ? שרוול ארוך? ומה לגבי פתח הצוואר?
שרוול ארוך.
פתח צוואר כמה שיותר סגור... נורא מעצבן להצר או ללכת עם חולצה.
אישית, בחנויות כמעט תמיד פתח הצוואר גדול לי מידי, וזה מעצבן נורא.
הרבה פעמים נמנעת מקניה בגלל זה.

אגב, לגבי מה שכתבת על ילדות- עד גיל 4 בערך (תלוי במראה ובגודל), שרוול קצר (לא ממש גופיה... כזה מתקרב למרפק).
שרוול עד המרפק- יכול ללכת גם בגיל 5 כזה.
אח"כ- רק שרוול ארוך. אף פעם לא עם חולצה מתחת. זה מציק נורא וגם לא יפה לדעתי.

• הוסף לסימניות
אני לא ראיתי את החולצות אבל היום יש דגמים של חולצה שבתחילת השרוול צר ואח"כ רחב אם החולצות מאוד יפות ויוצא לך זול לקנות אותם ועדין ישתלם לך לתפור אחרי השרוול הקצר עוד בד זאת יכולה להיות עוד אפשרות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה