קורונה שאלה דחופה להרגע

• הוסף לסימניות
הבן שלי נגע לפני כמה ימים במתקנים בגינת משחקים.
אני צריכה להביא אותו להורים שלי לכמה שעות. יכול להיות בזה סיכון? יש שם ילד עם דיכוי חיסוני.
תודה!

• הוסף לסימניות
בעיני, כל אחד שלא אומת כ'חולה קורונה' - הוא בחזקת נשא. אף אחד לא באמת יודע מה מצבו. מכיון שכן, יש בזה סיכון להורים המבוגרים ולמדוכאי המערכת החיסונית.
הצלחה בהחלטה!

• הוסף לסימניות
אסור חוקית להיכנס לגינות משחקים
ולא סתם סגרו את גינות המשחקים
בלי קשר.
סגרו כי כשילדים משחקים אחד עם השני, הם לא שומרים על מרחק. לא בגלל נגיעה.
אחרת היו סוגרים את כל הרחובות, ולא היה אפשר לקנות כלום במכולת.

ולפותחת האשכול, לא הייתי שולחת אותו בלי קשר, לא תסלחי לעצמך אם ההורים שלך ידבקו.

• הוסף לסימניות
בברכפלד נמצא תינוק נגוע בקורונה והתברר שהוא נדבק בגן העיר השכונתי. (היה שמה עם האחים שלו)

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם! באמת לא הבאתי אותו.
רק שלא תחשבו, אני ממש לא הולכת לגינות, כבר חודש וחצי לא יצאתי מה-50 מטר שליד הבית.
רק לפני כמה ימים כשיצאנו להתרענן עברנו ליד הגינה, והוא ילד שובב ומהיר מאוד, והצליח לברוח לתוכה ולגעת ב-2 מתקנים :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה