דרוש מידע שאלה דחופה למבינים ב KORG

• הוסף לסימניות
כידוע כל מקצב בנוי על תופים וקולות (גיטרה כינורות וכו') שנמצאים באורגן עצמו ב UZER או במה שמגיע עם האורגן מקורג עצמה
וכפי שזה נראה כל קול או תופים שאני בוחר למקצב נשמרים לפי מיקומם באורגן
(כגון תיקייה-2, P3, מס' 5 {מתוך שמונה שיש בכל עמוד})ולא לפי השם שלהם (למשל SAX 2)
ולכן כשאני מעביר את הקול עצמו לעמ' אחר אז במקצב זה מראה שאין כזה קול או שאם שמתי במקום הזה קול אחר אז זה משמיע את הקול הזה
וזה ממש מסבך את כל המקצבים כשאני מנסה לסדר ב UZER שלי את כל הקבצים לפי סדר מסויים
וזו השאלה: האם יש דרך לשמור את הקול (למשל SAX 2) הזה במקצב לפי השם של הקול הזה כך שלא משנה לאיזה מקום שאני יזיז אותו הוא ישאר במקצב???
(מקווה מאוד שהסברתי טוב את השאלה דרך אגב יש לי korg pa1000)

• הוסף לסימניות
אני ממש מבקש אם מישהוא יודע שיעזור לי בבקשה
זה דחוף לי ביותר
(אני מתנצל בפני המקצוענים מפורום מוזיקה על ההטרדה אבל אנא בכל זאת...)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איפה אתה מנסה לשמור

• הוסף לסימניות
אני ס"ה רוצה להעביר את הקובץ מתיקייה לתיקייה למשל (מ UZER1 ל UZER2, או אפי' באותו UZER ולהעביר אותו
מ P1 ל P2)
ורק מה שקורה אז שבמקצב לא מופיע הקול הזה אחרי שהעברתי אותו מקום

• הוסף לסימניות
אתה צריך להיכנס לעריכת המקצב ולהגדיר לו את המיקום החדש.

• הוסף לסימניות
תודה,
אבל זה מאוד מורכב וכמעט בלתי אפשרי לעשות את זה כשיש לך יותר מ-500 מקצבים ואני לא יכול כמעט לדעת באיזה מקצבים זה השתנה
ובפרט שאני כעת קניתי כמה סטים חדשים ויש מקצבים שנשמעים אצלי זוועה כי במקום שאצל המתכנת היה למשל BRASS נמצא אצלי צליל של גיטרה...
ולכן אני מבקש שוב אם יש מומחה שיודע אם אפשר לעשות משהו בעניין שיגיב בבקשה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה