התייעצות שאלה דחופה למקצוען/נית בנוגע לצילום ועריכת סרט

• הוסף לסימניות
שלום
אני ממש אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי !
הסרטתי הרצאה חשובה במחשב עם מצלמת רשת לתוך התוכנה להסרטה המובנית בכל מחשב
הסרט עובד יפה במדיה פלייר וגם ב clv
אבל... כשאני מעלה את הסרט לעריכה , נוצר חוסר סנכרון בין השמע לתמונה!
ניסיתי בכמה תכנות עריכה (וידאו פד, DaVinci Resolve , מובי מייקר) וזה קורה בכולם
כמו"כ ניסיתי בכמה מחשבים (2 ישנים ואולי באמת לא חזקים לעריכה, אבל ניסיתי גם במחשב mac של חברה, וגם שם אותה בעיה)
מה עושים?
האם הבעיה
- במצלמה?
- בתכנת צילום?
- במחשב?
- בתכנת עריכה?
אני אשמח "להציל" את הקבצים האלו, אבל בעיקר גם לדעת איך להמשיך הלאה בהסרטה נכונה
אם זה יעזור, אני יכולה להציג פה את המאפיינים של קובץ הסרט. אולי זה יתן משהו?
תודה רבההה

• הוסף לסימניות
אם החוסר סנכרון הוא קבוע (למשל 10 שניות דיליי לאורך כל הסרט)
תפרידי את השמע מהסרט ותזיזי אותו עד שיתאים.

• הוסף לסימניות
זה לא קבוע
בהתחלה זה מסונכרן, ולאט לאט הפער גדל

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יכול להעלות את השאלה לפורום צלמים ועורכים?
תודה

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יכול להעלות את השאלה לפורום צלמים ועורכים?
תודה
אם הקובץ המקורי עובד יפה, אז הבעיה היא בתוכנות העריכה הפשוטות, תנסו בפרמייר ולא תהיה בעיה.

• הוסף לסימניות
טוב, אז יש לי בקשה ממש חצופה
אולי יש מישהו עם פרימייר שמוכן להעלות את הקובץ שלי ולוודא ששם זה באמת עולה טוב?
אני רוצה להיות בטוחה שזה באמת כך לפני שאני ממשיכה להסריט עוד הרצאות...

אגב עוד פרטים שאולי יעזרו:
אני צריכה עריכה ממש פשוטה... קצת חיתוך וקצת מלל... זה הכל...
ודוקא במובי מייקר 2016 שהוא הכי פשוט בעולם - הסרט עלה טוב! ועשיתי קצת עריכה... זה הספיק לי... אבל כשעשיתי "יצוא" , הקובץ החדש שנוצר שוב היה עם דיליי! ! :(

• הוסף לסימניות
ועוד פרט... שאולי יעזור
כשניסיתי לעשות את ההסרטה עם תוכנה של צילום מסך/מרצה - כבר בזמן ההסרטה היה דיליי (לפעמים כן ולפעמים לא)
אולי זה אומר שבכל אופן הבעיה במצלמה??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה