כללי שאלה דחופה מאד באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני במחשב שונה ממחשבי הרגיל, ובכל פעם שאני 'גוררת' טקסט מוורד, המרכאות מתחלפות למשולשים, וכן הגרש הבודד. ביטלתי את האופציה של המרכאות בהעדפות טקסט, ללא שום תועלת. מישהו זוכר מה עוד אפשר לעשות כדי למנוע את הבעיה הזאת, בהעדפות או במקום אחר? במחשבי הרגיל זה היה בסדר גמור, לא זוכרת מה עשיתי. האופציה של החלפה מטריחה ומנדנדת.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כרגע אנלא זוכרת להגיד לך כי אני לא ליד מחשב עם תוכנות
בכל מקרה יש פיתרון חלופי תעבירי את כל הטקסט ואל תשימי לב למרכאות לאחר שסיימת להעביר
תעשי ctrl+f ותחליפי את הכל ביחד
בשורה למעלה תשימי את ה>> ולמטה את " תעשי החלף הכל וזהו כך בדיוק עם המרכאה הבודדת.

• הוסף לסימניות
אולי עדיף לא לגרור אלא לייבא, ודומני שבייבוא אפשר להגדיר את המרכאות המבוקשות.

• הוסף לסימניות
היבוא לא נוח, כשמדובר בטקסט אחד ארוך שמתחלק למקומות ולעמודים שונים באינדיזיין, וההחלפה מטרטרת, וצריך להחליף הרבה דברים.

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לסגור את כל המסמכים בתוכנה ואז לשנות בהעדפות. ייתכן שכך זה ישמור את ההעדפה טוב יותר.

• הוסף לסימניות
בדקו בהגדרות התוכנה (כונטרול F)
שינוי מרכאות.

• הוסף לסימניות
תנסי לשנות את השפה של ברירת המחדל, אני זוכרת שפעם זה קרה כשבררת המחדל בתוכנה היתה ערבית או משהו כזה, אולי זה יעזור.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
א) השפה צריך לעמוד על עברית.
ב) בפרפרנסס, Type, צריך להוריד את ה'וי' מ: Use Typographer Quote
ג) בפרפרנסס, Dictionary יש לסדר את המרכאות כמו שרוצים אותם.
והכל עובד מצויין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה