דרוש מידע שאלה דחופה על כרטיסי מתנה של שיין- בבקשה עזרתכן

• הוסף לסימניות
כשאני מכניסה פרטי אשראי הוא מקפיץ לי הודעה שהכרטיס לא תקין ומבקש ממני להחליף כרטיס/אמצעי תשלום
ניסיתי בכמה כרטיסים (שהם בטוח תקינים ולא עברו את המסגרת או משהו כזה) וגם דרך פיי פאל- כלום לא הולך!!!!
נתקלתם בדבר כזה? איך פותרים את זה??????

• הוסף לסימניות
בעיה ידועה, שולחים לשירות הלקוחות שלהם צילום ת.ז. של בעל הכרטיס ותוך יום יומים הם מסדרים את זה

• הוסף לסימניות
צריך לפתוח שם קריאה לבקש שישלחו לך קישור שבו תוכלי לאמת את פרטי הכרטיס
באופן כללי שולחים להם צילום של כרטיס האשראי (אפשר רק 4 ספרו תאחרוןנות, להסתיר את היתר) + ת.ז

• הוסף לסימניות
צריך לפתוח שם קריאה לבקש שישלחו לך קישור שבו תוכלי לאמת את פרטי הכרטיס
באופן כללי שולחים להם צילום של כרטיס האשראי (אפשר רק 4 ספרו תאחרוןנות, להסתיר את היתר) + ת.ז
איך פותחים קריאה?

• הוסף לסימניות
לא זוכרת בדיוק
נסי באיקון של צור קשר-שירות לקוחות

נפתח צאט כזה

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה זהה בקניית כרטיס מתנה :(
@מהנדסת תוכנה , @דיני , למה הם לא מצליחים להבין מה שאני מבקשת מהם, אם זו בעיה כל כך ידועה?
הם טוענים בתוקף שהבעיה היא בחברת האשראי ולא אצלם.
וגם אני ניסיתי בכמה וכמה כרטיסים שכולם תקינים ובעלי מסגרת.

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה זהה בקניית כרטיס מתנה :(
@מהנדסת תוכנה , @דיני , למה הם לא מצליחים להבין מה שאני מבקשת מהם, אם זו בעיה כל כך ידועה?
הם טוענים בתוקף שהבעיה היא בחברת האשראי ולא אצלם.
וגם אני ניסיתי בכמה וכמה כרטיסים שכולם תקינים ובעלי מסגרת.
תפני לשירות לקוחות, זה הפתרון היחיד

יכול להיות שבגלל שמדובר בכרטיס מתנה רמת ההגנה מפני גניבות מאד מאד גבוהה, ולכן חלק מהכרטיסים נפסלים אוטומטית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה