עזרה שאלה דחופה - צילום מסך

• הוסף לסימניות
אני מדבר על וינדוס 10
ולא על 11.
שמירה אוטומטית של מסך מלא - ידועה לי.
אני שואל על שמירה מהירה של קטע נבחר על ידי חיתוך מסך,
ולא על ידי העתק הדבק.
תודה!
אפשר לעשות בפאוורפונט הוסף צילום מסך ואז גזירת מסך ואז לחצן ימני שמירה כתמונה

• הוסף לסימניות
לא צריך 3 מקשים
תחפש מקש במקלדת שכתוב עליו PRTSC או PRTSCN
אחרי שתלחץ עליו תוכל לבחור את האזור שאתה רוצה לצלם ולהדביק אותו ע"י CTRL + V איפה שאתה רוצה
איפה זה?
b_7.jpg

• הוסף לסימניות
מי יודע לעזור יותר מזה:
גם לשמור בקלות את הקטע הגזור?
PRTSCN אחרי שלוחצים במקלדת על מקש זה
הולכים לתוכנת - וורד או כל תוכנה שנח לכם ועושים הדבק ואז חותכים וכו'
(יכול להיות שאין את זה בכל מקלדת)

• הוסף לסימניות
בלת"ק
Ctrl + חלונות + s
ואז Ctrl + v איפה שרוצים לשים את הצילום

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!!!!!!!!!!!!
השתמשתי בכפתור הזה כדי לענות לך
כלומר?
?
Ctrl + shift + s
ואז Ctrl + v איפה שרוצים לשים את הצילום
התכוונת Ctrl + חלונות(shift) + s
כי זה לא הולך לי?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה