שאלה דחופה -שמירה במנגה

• הוסף לסימניות
הורדתי גירסת נסיון של סטודיו מנגה 5 , הקטן.
הוא לא מאפשר לי שמירה , מה יכול להיות?

תודה לכם מראש

• הוסף לסימניות
כשאני באה לשמור ,הוא מקפיץ לי חלונית עם בקשה לסיסמה, שאין לי כמובן,כי זה גירסת נסיון.
ואז הוא נותן לי קישור לאתר של מנגה -לקניה.
יש אופציה לשמור מסמך מגרסת נסיון ?
משהו התנסה?

• הוסף לסימניות
כי זה גרסת ניסיון. אי אפשר ליצא בו קבצים, זה הבעסה.
אלא אם כן את פורצת ושמה סיסמא מזויפת. אפשר לעשות את זה. אבל זה כבר לא יהיה גירסת ניסיון אלא ממש תוכנה רגילה לכל דבר על המחשב. אפשר תמיד למחוק אח"כ גם.

• הוסף לסימניות
אני לא רוצה להתגלגל בשביל 50 דולר, מבחינה הלכתית זה בעיה.
וכסף שלא מגיע ביושר אין בו ברכה.

אבל בכל תוכנת נסיון יש כן אופצית שמירה, כאן אין בכלל???
זאת אומרת התוכנה רק בשביל לגרות אותי בבחינת "אלא לראותם בלבד" ?

• הוסף לסימניות
חברות התוכנה רוצות שתנסי את התוכנה שלהם. זה מבטיח להם שכאשר תעבדי אזי תרכשי את התוכנה הזו ולא אחרת.
אני רכשתי למשל, את הפוטושופ עבורי ועבור בני רק כאשר שלטתי בתוכנה ובני התחיל לקבל עבודות בתשלום.
אני מציעה לך להתקין גרסה פרוצה כדי שתראי האם התוכנה מתאימה לך ואם אכן תחליטי שכן אזי תרכשי אותה. בודאי שאסור בתכלית האיסור להשתמש בתוכנות גנובות על מנת למכור עבודות שנעשו בהם. אבל כחלק מהכרת התוכנה ע"י החברות - החברות מאפשרות את השימוש הזה (ז.א. שלא מחפשים אותם) -
כך היה שנים רבות בתוכנות של מיקרוסופט windows ו word
בתחילה נתנו לכל טכנאי להתקינם על מחשבים שמכרו, וכשכל המתכנתים התרגלו לסביבת העבודה הזו ורוב הפיתוחים החדשים נעשו בסביבת התוכנות הללו הם התחילו למכור בכסף.
שימי לב שכיום כאשר את קונה מחשב נייד לדוגמה את משלמת עבור רשיון לתוכנות הללו, מה שבעבר לא היה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני הצלחתי.
העברתי את האיור לפוטושופ (לא זכור לי איך- נראה לי העתק הדבק)
ושם שמרתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה