שאלה דחופה

• הוסף לסימניות
לא נעים לי כבר לשגע את גולן באישי..
אז אני שואלת פה.

בבית (לא שלי...) קיים קיר צבוע חלק חלק עם סיומת גלאנץ.
כרגע מיישמים עליו צבע סופרקריל משי משי, ובעלת הבית התקשרה אלי שהקיר נראה עם המון טקסטורה ולא חלק בכלל, הצבעי באמצע צביעה.
מה לא נכון כאן?
הוא צובע עם רולר, האם זו הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנדי;2141859:
לא נעים לי כבר לשגע את גולן באישי..
אז אני שואלת פה.

בבית (לא שלי...) קיים קיר צבוע חלק חלק עם סיומת גלאנץ.
כרגע מיישמים עליו צבע סופרקריל משי משי, ובעלת הבית התקשרה אלי שהקיר נראה עם המון טקסטורה ולא חלק בכלל, הצבעי באמצע צביעה.
מה לא נכון כאן?
הוא צובע עם רולר, האם זו הבעיה?

אי אפשר להתחמק ממני!
גלאנץ? זה לא כזה חלק... אבל אם בכל זאת זה הכנה חלקה, (כמו שפכטל אמריקאי)
אז כן, רולר הורס את המרקם, וזה נתוןם למחלוקת, אני מהמחמירים.
מצד שני, מברשות, לא הרבה יודעים בזמננו, וגם המחיר יקר יותר.

• הוסף לסימניות
אז לא גלאנץ...
לא יודעת הקיר חלק מאד, אני טענתי שזה משי משי, היא טענה גלאנץ...
בכל מקרה הוא יישם להם כבר את כל הסלון, והכל כנראה נראה נורא.
מה ניתן לעשות? לעבור על הכל שוב עם מברשת? אפשרי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אנדי;2142423:
אז לא גלאנץ...
לא יודעת הקיר חלק מאד, אני טענתי שזה משי משי, היא טענה גלאנץ...
בכל מקרה הוא יישם להם כבר את כל הסלון, והכל כנראה נראה נורא.
מה ניתן לעשות? לעבור על הכל שוב עם מברשת? אפשרי?

לא! לא יעזור. חייבים שוב שפכטל.
יתכן שהוא עבד עם חומר לא דליל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה