כללי שאלה | הפרדת צבעים באינדיזיין

• פותח הנושא Deena
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי כאן בעיה חמורה. אחרי שנים של הדפסות בדפוס דיגיטלי, נהייתי בורה ועם הארץ בהפרדות צבעים...

אז כך, שלחתי קבצים לדפוס, ועכשיו הם מתקשרים לומר לי שהטקסטים השחורים הם בCMYK ולא בשחור (נכון, באמת "סתם" בחרתי את צבע השחור בתוך תיבת הצבעים של אין-דיזיין).

מה אני עושה עכשיו? זכור לי (אולי אני טועה..) שבCS היתה אפשרות לבחור פשוט "שחור" אך בCS2, שעל זה אני עובדת, אין לי אפשרות כזו בכלל, רק RGB, CMBK וLAB..

זה דחוף מאד מאד כי הם פשוט עומדים בדפוס ומחכים.

עוד משהו - האם יש פיתרון שלא ידרוש ממני לעבור פרק-פרק ועמוד-עמוד? אולי פתרון בייצוא הקובץ לPDF? כי מדובר בספר ענק.. וכמובן דחוף ל"אתמול"..

תודה כרגיל!

• הוסף לסימניות
כי זה ספר מאד צבעוני - רקעים, תמונות וכו'.

• הוסף לסימניות
כל הטקסטים צריכים להיות בשחור?
אז תייצר פנטון אחד בSwatches, חפש והחלף כל הטקסטים לאותו פנטון.

• הוסף לסימניות
השאלה היא איך בחרת את הצבע השחור?
דרך חלון color?
או דרך חלון swatches?

אם דרך הswatches
אז - - -
פשוט תקליקי על הצבע השחור בחלון הסווטצס, ושם תשני ל100% שחור.

• הוסף לסימניות
טוב, הסתדרתי ב"ה
מצאתי BLACK בSWATCHES - לא מבינה איך שכחתי את זה..

תודה, מ_הלוי!!

• הוסף לסימניות
אופס - תודה בלה בלה - אני רואה שכתבתם את הפיתרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה