שאלה חשובה! - גימייל

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!
האם אני יכולה לדעת אם מישהו נכנס לחשבון הגימייל שלי ממחשב אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמה458;749848:
בוקר טוב!
האם אני יכולה לדעת אם מישהו נכנס לחשבון הגימייל שלי ממחשב אחר?

כתוב בתחתית הדף, הפעילות האחרונה בחשבון זה בוצעה בשעה פלונית ממחשב מספר פלוני.. משהו כזה.

• הוסף לסימניות
אחרי כל המיילים למטה (עם יש לך עברית זה בצד שמאל) יש אייקון כזה שאפשר לכנס ושמה אפשר לראות מאיזה מחשב ננכנסו ומה האיי פי ובאיזה שעה, יש שם גם למעלה לינק כזה שאם זה פתוח באיזה מקום זה נסגר

• הוסף לסימניות
עוד שאלה אחת חשובה!
האם אני יכולה לדעת מאיזה מחשב נכנסו למייל שלי? ראיתי שמופיעה כתובת IP , יש אפשרות לדעת למי היא שייכת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מה לא;751605:
כן!!! יש אתרים שאפשר לדעת למי הם שייכים
יש בחינם ויש בכסף
לדוגמה:http://whatismyipaddress.com/
מקסימום מידע שאפשר להוציא זה מאיפה (מיקום גיאוגרפי) ומי מספק את השירות.
וגם זה לא תמיד נכון (Proxy, VPN וכד').

• הוסף לסימניות
בירור יסודי אפשר לדעת רק ע"י הוראה של שופט בית משפט

• הוסף לסימניות
יש מצב שזה היה פתוח אצלך במחשב עם דפדפן אחר? כי אז הוא גם כותב שזה פתוח במיקום נוסף.
חוץ מזה, בעבר זה קרה לי פעם אחת, לכאורה אין לאף אחד את הסיסמה שלי, והסיסמה די קשה, אז דבר ראשון התקשרתי לברר אצל בעלי אולי הוא פתח את המייל בבית, אבל הוא לא פתח, אז בדקתי בכל המחשבים בעבודה, ובמחשב שישבתי אז עליו בעוד דפדפנים ולא מצאתי את המייל פתוח בשום מקום, אז חשבתי שאולי יכול להיות שלפעמים לוקח לגימייל כמה דקות להתאפס מאז שסגרתי את המייל במחשב אחר. יכול להיות?

• הוסף לסימניות
יש מצב שזה היה פתוח אצלך במחשב עם דפדפן אחר? כי אז הוא גם כותב שזה פתוח במיקום נוסף.
חוץ מזה, בעבר זה קרה לי פעם אחת, לכאורה אין לאף אחד את הסיסמה שלי, והסיסמה די קשה, אז דבר ראשון התקשרתי לברר אצל בעלי אולי הוא פתח את המייל בבית, אבל הוא לא פתח, אז בדקתי בכל המחשבים בעבודה, ובמחשב שישבתי אז עליו בעוד דפדפנים ולא מצאתי את המייל פתוח בשום מקום, אז חשבתי שאולי יכול להיות שלפעמים לוקח לגימייל כמה דקות להתאפס מאז שסגרתי את המייל במחשב אחר. יכול להיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה