שאלה| יצרתי מצגת בפאורפוינט---

• הוסף לסימניות
איך אני סוגרת אותה לPDF כך שתשאר כמצגת?
(כדי לשלוח לאנשים במייל)

• הוסף לסימניות
ב-פדף או כסרט?

• הוסף לסימניות
אני רוצה שאנשים שמקבלים את זה במייל לא יצטרכו לפתוח פאוריפוינט אלא זה יוצג להם מיד
לא משנה לי איך תקראי לפורמט, העיקר שזה יוכל להפתח אצל כולם בקלות.

• הוסף לסימניות
צריכים לשמור את זה על מצב של פאורפוינט show

• הוסף לסימניות
וואו, זה שוקל 12 MG
זה לא לעניין להעביר את זה כך במייל
יש פתרון אחר?

• הוסף לסימניות
אם זה רק תמונות אפשר לשמור את זה ב PDF אבל זה לא יהיה כמו סרט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;606130:
אם זה רק תמונות אפשר לשמור את זה ב PDF אבל זה לא יהיה כמו סרט
לא טוב לי , אני כן צריכה תצוגה של סרט
:confused::confused:

• הוסף לסימניות
אפשר להקליט עם תוכנה של צילום מסך ולסגור AVI

אגב בליטרום אפשר לסגור JPG מצגת לPDF

• הוסף לסימניות
דחיסה

יש בפאוארפויינט אפשרות של דחיסת כל התמונות, (בכלי אובייקט, כשלוחצים על התמונה) זה מוריד מהמשקל.

• הוסף לסימניות
אם את משתמשת באופיס 2010 יש אפשרות ליצא לוידאו.

• הוסף לסימניות
עד שהספקתי לראות את תגובותיכם
הצלחתי לעשות PDF כסרט!
מיצאים כרגיל מפאוארפוינט לPDF כרגע זה לא עובד כסרט אלא רק כמסמך PDF
באקרובט פרו נכנסתי לctrl D שם הגדרתי מסך מלא ומעבר שקופיות , שמרתי, סגרתי ופתחתי, והנה לי מצגת כסרט מPDF!

אני חייבת לציין שנעזרתי באשכול שמצאתי בחיפוש
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=35669&page=2
תודה ל RC פרו

וכמובן תודה לאלו שניסו לעזור כאן באשכול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה