שאלה לא נעימה - אך דורשת פתרון

• פותח הנושא y&m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שאלה לא נעימה, אבל חשובה,
עברתי לדירה שהדיירים הקודמים בה היו חסרי תרבות נקיון בסיסי,
הכייף הוא שעכשיו הדירה נוצצת כמו שלא הייתי מאמינה שיהיה פעם - וזה בולט פי שתיים על רקע הלפני/אחרי...

רק בעיה אחת נותרה, כמה שקרצפנו את השרותים והקירות שלו עם 00 וניקינו אותו עם סנו X ואקונומיקה (דווקא השילוב הזה, חול או קרם, הוא שומר על הכלים הסניטריים ומוציא אותם נוצצים) ועדיין נותרו הדיו של "ניחוח" אני מנקה אותו שוב ושוב, אותו ואת הקירות - הכל בוהק ונוצץ והריח לא עוזב.

נתקלתם פעם? יש פתרון? או רק להחריב ולבנות חדש? (ואני יעשה את זה אם אני לא אמצא פתרון)

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שהקרמיקה סופגת את הריח. זה כבר לא עניין של נקיון, אם במשך שנים לא שמרו שם על הנקיון.
לכאורה רק שבירה היא פתרון.

בהצלחה
חני

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק בחלק הפנימי הנסתר האסלה (בחלק העליון שדרכו המים יוצאים, אם מתכופפים אפשר לראות זה), לפעמים מצטבר שם אבנית, ועליה יש את שאריות הריח. אם אכן זו הבעיה, צריך להסיר את האבנית עם חומצה (בזהירות רבה!!!), ובא לציון גואל.

• הוסף לסימניות
רגע לפני שאת מחריבה:mad:
תזמיני אינסטלטור רציני שיבדוק את האסלה עצמה את ניקוז המים מהאסלה ואת "הנשם" של קו הביוב.
פתיחת "נשם" סתום ואפילו החלפת אסלה אלו לא דברים כ"כ יקרים.
להרוס הכל תמיד אפשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה