כללי שאלה לגבי איכות של תמונות

• הוסף לסימניות
יש ברשותי מלאי שהצטבר של תמונות וכו'.
הקטע הוא שיש לי מלא תמונות שהם יפות מאד, ובמשך הם נראות חדות וטובות (חלקם, ויש לי מסך די גדול - 24), אבל תכל'ס מימדי התמונה הם קטנים 300, 1000 וכו' פיקסלים.
יש מה לעשות אותם? הם יוכלו לבוא לי לשמוש בגרפיקה או שחבל על המקום שהם תופסות?

אשמח לכל חוו"'ד
תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
גם אם לא יוכלו לבוא לידי שימוש לעבודות פרינט,
אם אתה חסכן, שמור אותם לעבודות WEB.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1365276:
גם אם לא יוכלו לבוא לידי שימוש לעבודות פרינט,
אם אתה חסכן, שמור אותם לעבודות WEB.

תודה :)
ולעבודות פרינט אין להם שום שימוש? אין מה לעשות איתם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1365543:
תודה :)
ולעבודות פרינט אין להם שום שימוש? אין מה לעשות איתם?

אם הם מקוטלגים כמו שצריך, חבל למחוק. אולי יבוא לשימוש.
אבל אם זה סתם בלגאן אחד גדול - בשביל זה יש לחצן "דליט"...

• הוסף לסימניות
בגירסאות האחרונות של פוטושופ נוספה פונקציה להגדלת תמונה שמחוללת פלאים, אני מצליח הרבה פעמים לקחת תמונה ברזולצית מסך ולהגדיל אותה לרזולוצית דפוס (פי 4) בלי לפגוע באיכות,
זה כמובן לא עובד בכל תמונה אותו דבר, אבל שווה לנסות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1365707:
בגירסאות האחרונות של פוטושופ נוספה פונקציה להגדלת תמונה שמחוללת פלאים, אני מצליח הרבה פעמים לקחת תמונה ברזולצית מסך ולהגדיל אותה לרזולוצית דפוס (פי 4) בלי לפגוע באיכות,
זה כמובן לא עובד בכל תמונה אותו דבר, אבל שווה לנסות

יש לי CS5, יש את הפונקציה הזו בגירסא זו? איך עושים את זה??

• הוסף לסימניות
מגירסת CC נוספה הפונקציה Preserve Details ב Image Size

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 60.8 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה