שאלה לגבי אנטי וירוס

• הוסף לסימניות
שבוע טוב!

עלי לחדש את האנטי וירוס שלי (eset NOD32) החלטתי לבדוק גירסאות ומחירים דרך חנויות מחשוב ולאו דווקא דרך האתר של ESET.

בהשוואת מחירים ב - zap לeset NOD32 גירסה 4 המחירים נעו מ 69 ועד 150ש"ח.

א. במה תלוי פער המחירים? על מה יש לשים דגש ברכישה?
ב. ליד הגרסאות המוצעות בהשוואת המחירים ישנה סיומת של: OEM מה שלא מופיע באתר של ESET. מה זה אומר?

ובכלל, מומולץ לקנות דרך חנויות מחשוב או שמא רק דרך האתר של ESET?

העיניין דחוף ואשמח להענות בהקדם.

תודה מראש למסייעים.

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת??? :(

זה ממש דחוף!

• הוסף לסימניות
בקשר לקנית אנטי וירוס מחנות- אני קונה בחנות וזה יוצא בד"כ יותר זול, ואין לי שום בעיה בהתקנה ובתחזוקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיליארד;501441:
בקשר לקנית אנטי וירוס מחנות- אני קונה בחנות וזה יוצא בד"כ יותר זול, ואין לי שום בעיה בהתקנה ובתחזוקה

דבר ראשון, תודה.

שנית, בחנות יוצא לך זול משמעותית?
כי מה שאני ראיתי בהשוואות מחירים היה הפרש של חצי מחיר ממה שכתוב באתר.
(לכן חשוב לי מה התוספת הזו של ה- EOM אולי בגלל זה המחיר כ"כ נמוך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה