שאלה לגבי נקסט

• הוסף לסימניות
למה הכפתור ADD TO BAG לא עובד לי בשום מוצר? (נרשמתי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1155836:
למה הכפתור ADD TO BAG לא עובד לי בשום מוצר? (נרשמתי)

זה עובד.
אחרי שאתה לוחץ על זה., אתה עדיין נשאר באותו דף ומעל הפריט אתה מקבל שורה בצבע ירוק עם וי שמאשרת אתה פריט. רק אם הפריט לא במלאי אתה עובר לתוך סל הקניות שלך.
אם תכנס בצד ימין למעלה לסל הקניות שלך אתה תראה שהמריא הוזמן, רק תוודא שלא הזמנת עכשיו כמה פעמים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יכול להיות שבחרת את הפריט אולם לא בחרת מידה רצויה?

• הוסף לסימניות
לא, עדיין הסל ריק. יכול להיות בגלל שאני חדש? ואגב, איפה הלוג אינ? אולי מוסתר לי...

• הוסף לסימניות
תבדוק או שלא בחרת מידה. או שאתה בדפדפן לא תומך

• הוסף לסימניות
ניסיתי בשלושה דפדפנים. הפלאש חסום לי, אולי זה קשור? אני לא רואה מה יש בצד שמאל.

• הוסף לסימניות
אפשר לקפוץ טרמפ על האשכול?
באתרוג ובנתיב אתם מצליחים לצפות בתמונות באתר??

• הוסף לסימניות
אפשר לקפוץ טרמפ על האשכול?
באתרוג ובנתיב אתם מצליחים לצפות בתמונות באתר??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1155944:
ניסיתי בשלושה דפדפנים. הפלאש חסום לי, אולי זה קשור? אני לא רואה מה יש בצד שמאל.
כן. זה קשור מנסיון

• הוסף לסימניות
אכן, הבעיה נובעת כנראה בגלל החוסר בתוסף הפלאש.
מניסיוני - האתר עובד הכי טוב עם דפדפן פיירפוקס לאחר שמתקינים לו את תוסף הפלאש.

אם אני לא טועה מדובר בתוסף הזה - של אדובי:
http://get.adobe.com/shockwave/

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה