התייעצות שאלה לגבי עיצוב דירת נופש למשפחות

מנסיון
הולך טוב מאוד גם לצימרים שצמוד אליהם בריכה שניתנת למספר שעות
אבל
בהנחה שהבריכה נפרדת לגמרי מהצימר
והפרטיות של הזוג לא נפגעת
ברגע שנתת לזוג שעתיים- שלוש ביום צימר, הולך יפה מאוד...
כמובן שיותר נחמד, ומתומחר ביקר יותר בריכה

ואם צימר מושקע עם ג'קוזי יפה, הולך גם יפה

אבל תכלס עם בריכה, גם אם היא ניתנת למס' שעות מצומצם ביום
כל עוד הפרטיות נשארת
מקפיץ את הביקוש בהרבה
בעיניי, אם אני יודעת שיש נופשים מעבר לקיר, הפרטיות שלי נפגעת וההנאה היא לא אותה הנאה.
אבל שוב, זו אני, יתכן שרוב האנשים לא ככה

בלתק
התארחנו 2 משפחות ברוכות עם הרבה בנים עליזים וקטנים בשבת בצימר ממש יפה. אני בחדר הילדים הרמתי מנורות לילה שנראות לי שבירות... החזרנו את הבית ב"ה מסודר מטאטא ומוכן לשטיפה. הילדים שאלו אמא למה להוציא מצעים, אמרתי להם שמי שיבוא לנקות ישמח וכך נגרום קידוש ה'. אז בהחלט יש ביקוש לדירות עם הרבה מיטות. אצלנו בצימר היתה ספה שנפתחת ל3 מיטות עם מזרונים איכותיים וכשהיא נסגרת היא ספה נוחה לכל דבר. (לא קפיצים)

אין לך מושג כמה זה חשוב!
חזרנו אתמול בלילה מאחר אחרי שהשכרנו את הוילה שלנו לשבת
היה כל כך נקי מסודר ומצוחצח-
שזה פשוט היה תענוג להתחיל ככה את השבוע:)
בכלל לא מובן מאליו.

אנחנו שחיפשנו נופש ליציאה זוגית היה הכי חשוב לנו חצר פרטית ולא משותפת לעוד כמה צימרים,
לא היה הרבה היצע, אבל בסוף מצאנו משהו כזה ביבניאל ומאד נהננו!
הצימר היה בלי נוף אבל לא הפריע לנו, כשרצינו נוף הסתובבנו בחוץ.

אין הכל
(ואם יש כמעט הכל, גם משלמים על זה...)
עושים תיעדוף מה הכי חשוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה