שאלה לגבי תוכנה

• הוסף לסימניות
מגיע לי מזל טוב כי סוף סוף קניתי אינטוס 5 :D, הענין הוא שהבנתי שמקבלים מתנה תוכנה אחת
מתוך רשימה של שלוש תוכנות:
Adobe Photoshop Elements 10
Corel Painter SketchPad
Autodesk Sketchbook
אני מתלבטת בין ה-corel וה-sketchbook, כי אני לא יודעת מה כל אחת מהם עושה ומה ההבדל בינהם או מה יותר טוב אם משהו יוכל לענות לי אשמח מאוד מאוד
(אגב, משהו יודע מאיפה מורידים אותם? נראה לי 'וואקום' תקנו אותי אם אני טועה...)

• הוסף לסימניות
לא מקבלים אחת מהן אלא את כולן.
פשוט תכנסי לאתר של וואקם עם הקוד שקיבלת עם המוצר ותורידי את התוכונות האלה//
יהיה לך שם הכל עם הסריאל להורדה והקודים.
הפוטושופ זה תכנה בסיסית ונחמדה אבל לא פוטושופ וגם לא מתקרב.
הקורל זה תוכנה נחמדה אם המחשב שלך מספיק חזק.
התוכנה השלישית זו תוכנה חביבה לציור.

• הוסף לסימניות
לאיפה בדיוק אני נכנסת באתר כדי להוריד?

• הוסף לסימניות
תתחדשי, תיהני ותצליחי!

• הוסף לסימניות
הצלחתי!! זה נותן לי תוכנה אחת להוריד בכל זאת...
אבל אחד גם טוב, תודה רבה רבה לכולם

• הוסף לסימניות
ליהיא שיהיה לך בהצלחה!!!
ממש כיף לך!

• הוסף לסימניות
בהצלוחהה!! :D:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

פה ושם הוצרכתי לתעד זמן עבודה. משהו שכל פריליאנסר מכיר... ויש, באמת באמת, הרבה כלים טובים לכך. גם בחינם אגב למי שחוסך.

אפשר רישום בסיסי באקסל.

אבל רציתי תוכנה. קליק פתיחה, קליק סגירה. חישוב זמן ורווח אוטומטיים.
אז בניתי משהו בבינה, שיפרתי עם הזמן. ועוד שפור ועוד אחד. מלא זמן לקח. ואז הגיעו עוד בקשות מחברים, ושיפרתי עוד וכו'. בסוף יצא משהו ענק עם מליון אפשרויות וכלים וכו', כרגע הוא בפיתוח מקצועי אצל מתכנת כדי שיהיה באמת כלי אמין. בתפילה ותקווה.

איני מוכר אותה, וגם אם כן לא רוצה לפרסם אותה פה - זה מעשה מכוער ממש - אבל מביא פה כמה צילומי מסך.
למה?
כי בד"כ מי שכותב תוכנה אלו מהנדסים. ולכן כל מה שקשור לתוכנות כתוב בשפה כל כך לא נעימה. כל כך לא מזמינה.
באפליקציות ב"ה המצב שונה. ועדיין, מאוד מצוי במחשב שפתאום קופצת איזו הודעה לקונית מפוצצת....
זוכרים את "המסך הכחול"? זו הייתה תקלה שגרמה למחשב "למות", והייתה עולה אז הודעה כחולה מבעיתה.

זה קצת קשור למיקרו-קופי (הדבר הכי כיף בלהיות כותב תוכן, רק אומר). בעבר אתרי אינטרנט של מכירה, בשדה התשלום, היו מאוד לקוניים, וממש היו עצבניים כאשר טעינו בפרט מסויים בתשלום.
היום יש הרבה הודעות עדינות וכו, במיוחד כאשר אנו טועים ושוכחים לציין כתובת או משהו.

קיצור הנה כמה צילומיסך, מעניין האם הייתם רוצים לראות הודעות כאלו ב"וורד" או תוכנות אחרות שאתם עובדים עליהם ביום-יום, או שזה רק מעיק?

מוזמנים לכתוב כאן בשפה מקצועית ועם צילומיסך. מתי נתקלתם בהודעה גרועה ממש ומאיימת שרמה לכם לרצות ולברוח מהאתר/אפליקציה/תוכנה/תפריט?

1756116264696.png.

1756115834151.png1756115826396.png

1756115865739.png
1756115884321.png

1756115906938.png
1756115927089.png

כאן ממש חיפשתי תקלה נדירה שיכולה לקרות, ואז ניסחתי מחדש את ההודעה המאיימת (משהו בסגנון תקלה! זהירות! הודעת מערכת)
1756115961083.png

ואחרון חביב.
לאחר כל העבודה, עם הזמן נוספו לתוכנה המון פקדים וכפתורים.
יום אחד נמאס לי, החבאתי את כולם בכפתור אחד, ונתתי לו את השם...
תראו כאן...
1756116009936.png

ב"ה קיבלת בינתיים מ 10 איש בערך שמנסים אותה, המון פידבקים, אבל בעקר הם מצאו שהם נהנים לעבוד איתה רק בגלל השפה...
מעניין!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה