זה לא מיועד לכל אחדשלום יש גרפיקאי מומחה לעיצוב גרפיקה לספרים תורניים, שמוכר קורס בדיוק לזה עיצוב שערים, חוצצים, מסגרות, הנצחות וכותרות באמצעות תוכנת אילוסטרייטור, וכן לגלופות סה''כ 7 שיוערים של שעתיים כל אחד, האם זה הגיוני שבזמן כ''כ קצר, יהיה לימוד ברמה מספקת או לא, תודה רבה
אם אני מבין נכון מדובר בקורס של יוחנן וינגרטן מעצב גרפי המוכר עיצובים במסגרת אתר יוחנן - עיצוב אלמנטים,שלום יש גרפיקאי מומחה לעיצוב גרפיקה לספרים תורניים, שמוכר קורס בדיוק לזה עיצוב שערים, חוצצים, מסגרות, הנצחות וכותרות באמצעות תוכנת אילוסטרייטור, וכן לגלופות סה''כ 7 שיוערים של שעתיים כל אחד, האם זה הגיוני שבזמן כ''כ קצר, יהיה לימוד ברמה מספקת או לא, תודה רבה
האם אתה עשית את הקורס?אם אני מבין נכון מדובר בקורס של יוחנן וינגרטן מעצב גרפי המוכר עיצובים במסגרת אתר יוחנן - עיצוב אלמנטים,
הקורס אמנם מקצועי מאוד, אך הוא מומלץ על ידו למעצבים שלמדו בפרוג עימוד, ורוצים טיפים נוספים, לא למתחילים!
צוזגן און ליב אבן קאסט ניט קיין געלט.מעניין, הוא אמר לי שזה גם למתחילים
כן, אבל אתה כתבת שהוא בעצמו אכן משווק את זה בתור קורס למי שכבר יודע, לא למתחילים,צוזגן און ליב אבן קאסט ניט קיין געלט.
אני לא למדתי אצלו,כן, אבל אתה כתבת שהוא אכן משווק את זה בתור קורס למי שכבר יודע, לא למתחילים,
האם אתה למדת את הקורס אצלו?
הקורס אמנם מקצועי מאוד, אך הוא מומלץ על ידו למעצבים שלמדו בפרוג עימוד, ורוצים טיפים נוספים, לא למתחילים!
לא למדתי אצלו עדיין, אני מתלבט האם להירשם למחזור הזה.האם אתה עשית את הקורס?
מעניין, הוא אמר לי שזה גם למתחילים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים