התייעצות שאלה לגרפיקאים | האם הגיוני ללמוד עיצוב כריכות וכו' בקורס מאד קצר

• הוסף לסימניות
שלום יש גרפיקאי מומחה לעיצוב גרפיקה לספרים תורניים, שמוכר קורס בדיוק לזה עיצוב שערים, חוצצים, מסגרות, הנצחות וכותרות באמצעות תוכנת אילוסטרייטור, וכן לגלופות סה''כ 7 שיוערים של שעתיים כל אחד, האם זה הגיוני שבזמן כ''כ קצר, יהיה לימוד ברמה מספקת או לא, תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום יש גרפיקאי מומחה לעיצוב גרפיקה לספרים תורניים, שמוכר קורס בדיוק לזה עיצוב שערים, חוצצים, מסגרות, הנצחות וכותרות באמצעות תוכנת אילוסטרייטור, וכן לגלופות סה''כ 7 שיוערים של שעתיים כל אחד, האם זה הגיוני שבזמן כ''כ קצר, יהיה לימוד ברמה מספקת או לא, תודה רבה
זה לא מיועד לכל אחד
כנראה זה מיועד לגרפיקאים שמכירים טוב טוב אילוסטרייטור - ורוצים להיכנס בתחום של כריכות, אז נראה לי שזה מספיק, (למדתי את זה בפחות מזה)
אבל אם זה לסתם אנשים בלי רקע ממש לא נראה לי.

• הוסף לסימניות
אם אני מבין נכון מדובר בקורס של יוחנן וינגרטן מעצב גרפי המוכר עיצובים במסגרת אתר יוחנן - עיצוב אלמנטים,
הקורס אמנם מקצועי מאוד, אך הוא מומלץ על ידו למעצבים שלמדו בפרוג עימוד, ורוצים טיפים נוספים, לא למתחילים!

• הוסף לסימניות
אם אני מבין נכון מדובר בקורס של יוחנן וינגרטן מעצב גרפי המוכר עיצובים במסגרת אתר יוחנן - עיצוב אלמנטים,
הקורס אמנם מקצועי מאוד, אך הוא מומלץ על ידו למעצבים שלמדו בפרוג עימוד, ורוצים טיפים נוספים, לא למתחילים!
האם אתה עשית את הקורס?
מעניין, הוא אמר לי שזה גם למתחילים

• הוסף לסימניות
צוזגן און ליב אבן קאסט ניט קיין געלט.
כן, אבל אתה כתבת שהוא בעצמו אכן משווק את זה בתור קורס למי שכבר יודע, לא למתחילים,
האם אתה למדת את הקורס אצלו?

• הוסף לסימניות
כן, אבל אתה כתבת שהוא אכן משווק את זה בתור קורס למי שכבר יודע, לא למתחילים,
האם אתה למדת את הקורס אצלו?
אני לא למדתי אצלו,
אבל בן אדם בלי רקע לא יכול ללמוד גלופות ב 7 שיעורים,
קודם צריכים ללמוד את התוכנה ישר והקיף, ואח"כ אפשר להתקדם.
זה כמו ללכת ללמוד צילום ניו בורן בזמן שאין לך מושג מה זה מצלמה ומה זה תאורה,
מה יעזור לך לדעת איך לעטוף תינוק?

• הוסף לסימניות
האם אתה עשית את הקורס?
מעניין, הוא אמר לי שזה גם למתחילים
לא למדתי אצלו עדיין, אני מתלבט האם להירשם למחזור הזה.
בכל אופן ככה הבנתי מהפרסומות, יתכן שטעיתי.
אם כי קשה לי להאמין שמי שלא מבין בתוכנה יוכל ללמוד בקורס מקוצר כ"כ של 14 שעות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה