דרוש מידע שאלה לגרפיקאים שבקהל

• הוסף לסימניות
קרובת משפחה שלי צילמה במצלמת canon מקצועית שלה תמונות של הבן שלי והעבירה לי אותם בדיסק אונקי,
במחשב רואים את התמונות עם בהירות מאוד גבוהה, איך אפשר לתקן את זה במחשב אצלי?
לדוגמה עציץ שיש באחת מהתמונות להמחשה:
תודה

1729597777386.png

• הוסף לסימניות
בפוטושופ בקאמרה רואו ובעוד דרכים, ניתן לאזן את הבלאגן שקורה כאן.

• הוסף לסימניות
רק במחשב רואים ככה או ככה יצא התמונה?
היא מחקה את התמונות מהמצלמה שלה אז לא ברור
בפוטושופ בקאמרה רואו ובעוד דרכים, ניתן לאזן את הבלאגן שקורה כאן.
אפשר לעשות את זה רק אצל איש מקצוע או שגם במחשב שלי משהו שאפשר לעשות? כלים חינמיים או אונליין אולי?

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות את זה רק אצל איש מקצוע או שגם במחשב שלי משהו שאפשר לעשות? כלים חינמיים או אונליין אולי?
זה נראה עניין של רוויה, תנסי לבדוק...
אם לא הולך עם תוכנה פשוטה יכולה לנסות בצורה מקצועית יותר.

• הוסף לסימניות
אפשרי אבל קשוח מאוד

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
דרוש/ה גרפיקאי/ת לעיצוב מודעת פרסום A4 (-חד"פ) במחיר סביר.

לפרטים נא לפנות: 0556771146
או במייל: ZY אח"כ את המס' פלא' הנ"ל ואז שטורדל ג'ימל וכו'

בשורות טובות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה