מידע שימושי שאלה ללא מחוסנים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נראה שאנשים לא הבינו את שאלתי
התכוונתי לשאול ככה
האם יש לכם אלטרנטיבה או שאתם פשוט לא בטוחים שהתועלת גדול מהנזק
אם יש לכם אלטרנטיבה נא לפרט מה בדיוק

אבקש מאוד לא לגרום לאשכול להיסגר

• הוסף לסימניות
אני לא מבין מה השאלה אני עברתי קורונה וכמוני חצי מהמדינה ולא קרה להם כלום
אני התחסנתי אח"כ לא בגלל שפחדתי שוב לחלות אלא כי הייתי חייב תו ירוק בשביל נסיעות לחו"ל
אבל הקורנה היה ממש קל

• הוסף לסימניות
כל הסיפור הזה של קורונה הוא שטויות. עובדה שבישראל לא הייתה תמותה עודפת ב-2020.
מה שכן מפחיד זה הנזק מהחיסונים. רואים יום יום איך שרבים וטובים פשוט מתמוטטים מהחיסון, כולל רבנים.

לפחות 2 מבין הנפטרים בפתאומיות לא היו מחוסנים(ילד בן חמש-שש ותינוק בגיל כמה חודשים) כך שיותר מסתבר שזה בעקבות הקורונה ולא בעקבות החיסון.
(בפרט שלא מעט אנשי רפואה טענו כבר מזמן שאף אחד לא יודע היכן הוירוס עלול להזיק.)
ואם יש כאלה עם טווח זכרון ארוך ניתן להזכר (או לבדוק באתרי החדשות) ולהיווכח שכבר לפני שהתחילו לחסן היו לא מעט מקרים של אסונות פתאומיים. ולדעתי (לא בדקתי אמפירית) - הרבה יותר מתקופת טרום הקורונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה