שאלה למבינים בנושא של קבלת דרגה מהתמ"ת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1049140:
בבקשה,
הורדתי לך מהאתר שלהם.
לתשומת לב יש להקפיד שכל הטפסים עדכנים לתשע"ד

תמלאי, תסרקי ותעלי לאתר
בהצלחה!
תודה רבה!!!!!!!!!!
איזה שירות..עד הבית..(:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1049140:
בבקשה,
הורדתי לך מהאתר שלהם.
לתשומת לב יש להקפיד שכל הטפסים עדכנים לתשע"ד

תמלאי, תסרקי ותעלי לאתר
בהצלחה!

יש אפשרות בבקשה לכל הטפסים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דרגה במעונות

האם הם קובעים דרגה לפי השעות או לפי המשכורת הסופית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;1050646:
האם הם קובעים דרגה לפי השעות או לפי המשכורת הסופית?

שעות עבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;1050673:
שעות עבודה.

לא משנה להם בכלל מה הסכום
אם אני רוצה לקבל דרגה 3 מספיק שיהיה לי 160 שעות ולא משנה להם כמה המשכורת??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;1050766:
לא משנה להם בכלל מה הסכום
אם אני רוצה לקבל דרגה 3 מספיק שיהיה לי 160 שעות ולא משנה להם כמה המשכורת??
זה כן משנה.
בנוסף לשעות העבודה הם מחשבים את המשכורת של שני ההורים ומחלקים במספר הנפשות במשפחה, וזה צריך להיות פחות מסכום מסוים שאני לא זוכרת אותו כרגע - משהו כמו 1800 ש"ח לנפש.

• הוסף לסימניות
לגבי התלושים שצריכים להיות רציפים לתאריך ההרשמה , פשוט תרשמו בטופס הרשמה (קבלה למעון/ משפחתון) את התאריך - חודש לפני שלושת התלושים שאתם מעונינים לשלוח כמו תרשמו תאריך הרשמה בחודש 12/2012 ותשלחו תלושים של 1 2 3 2013

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה