שאלה למבינים בתוכנת CCleaner

• הוסף לסימניות
:mad:בתוכנת CCleaner למה אין לי את האפשרות "מתקדם" -( כלים / אתחול / משימות מתוזמנות - )

התקנתי בכמה מחשבים את התוכנה הזו - ולהם יש אופציה של "מתקדם" - במשימות מתוזמנות - ואילו לי אין
מדוע????????

קבצים מצורפים

• למה אין לי אפשרות מתקדם.jpg
    KB 88 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אם אין לך בכלל
גירסא ישנה

אם זה לא נותן אפשרות לבחור בצד ימין, כי לא בחרת שום שורה

• הוסף לסימניות
אגב - תראה את הגירסה שלי...... - הכי מעודכנת----
ולא צריך לבחור שום שורה - פשוט מאוד אם אני יבחר שם אופציה של מתקדם - אז יתווסף לי הרבה שורות - ולי אין את האופציה הזו!!! - תראה איך זה אצלך!

• הוסף לסימניות
כי יש לך את גרסת הFREE ומתקדם יש רק בגרסת הPRO

או שאתה מתכוון לאפשרויות>מתקדם שם יש

• הוסף לסימניות
מצטער , אבל אתה לא צודק כי כשהתקנתי במחשבים אחרים - שמתי את אותו ההתקנה שאצלי , ושניהם זה לא הפרו - אלא הפריי - -
מה שכן אולי - זה המערכת שלי יש XP והתקנתי את זה ב ווינדוס 7 ושם יש את האופציה- אבל אני שואל מי מבין אם זה ההבדל????

• הוסף לסימניות
אני XP פרו ואין לי יכול להיות שקשור למערכת בכו"א זה נמצא תחת אפשרויות

• הוסף לסימניות
לדוד כהן - אני מתכוון לאפשרות מתקדם שקיים איפה שסימנתי בעיגול!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה