כללי שאלה למומחים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש פונקציה ב PS (אסביר בדרך הארוכה, לא זוכרת איך קוראים לזה), ששמים טקסט מתחת לתמונה, ובפאנל השכבות לוחצים על ALT בין שכבת הטקסט לתמונה ואז התמונה "נכנסת" לטקסט כאילו היא משתקפת מבעד לטקסט.
יש מישהו שמכיר דרך לעשות את זה ב ID? זה פשוט תמונה ענקית, וה PS עובד לאט מידי.

אשמח לרעיונות, תודה!

• הוסף לסימניות
אם הטקסט עבר המרה לעקומות,
את יכולה לנסות paste into

• הוסף לסימניות
תודה. את מתכוונת אחרי עיבוד באילוס וייבוא לאינדיזיין?

• הוסף לסימניות
באינדיזיין יש אפשרות לעשות לטקסט creat outline
זה הופך את הטקסט לצורה

• הוסף לסימניות
זה וודאי, רק שהוא מכניס לי את התמונה רק בשורה אחת ויש לי 3 מילים שאני רוצה להכניס לכולם, הוא לא נותן לי להכניס לכל השורות יחד למרות שהם לא גרופ... יש מצב אחר? תודה ממש!
אם צריך אני ישלח לך את הקובץ בPS שתביני

• הוסף לסימניות
תבחרי את 3 השורות
ותלכי ל:
object>paths>make compound path
ואז תדביקי לתוך הצורה

• הוסף לסימניות
וואו תודה! סו"ס זה עבד, הייתי צריכה לבחור את שלשתם דרך ה שכבות. אחרת הוא בחר רק את המסגרת. עובד מקסים :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה