כללי שאלה למומחי האינדיזיין

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות לעשות בראש כל עמוד את השם הראשון והאחרון שמופיע בעמוד (ספר טלפונים) באופן אוטומטי?

• הוסף לסימניות
אני גם בעבר חיפשתי מידע בנושא לצורך עימוד ספר טלפונים ולא הצלחתי להגיע לשום מוצא, מעניין אם משהו יודע
אני לא מאמינה שבדפי זהב עושים את זה ידני

• הוסף לסימניות
אפשר ואפשר
עושים טקסט וריבל-משתני מלל
עושים סגנון תו לשם המשפחה
ובמשתני המלל נותנים שני משתנים חדשים
אחד של תחילת עמוד שני של סוף עמוד

• הוסף לסימניות
ורד-תודה!
לא כ"כ הבנתי.
אפשר להסביר יותר טוב?
ושוב-תודה.

• הוסף לסימניות
בתפריט טיפ
טקסט וריבל
תחילה עושים דיפין ויוצרים חדש לפי חלון שמאל-ראנינ הידר לפי סגנון תו (ולא לפי סגנון פסקא)
אחד ראשון בעמוד
שני אחרון בעמוד
אחכ בתוך תיבת טקסט נותנים תחילה את הוריבל הראשון בעמוד
רווח מקו ווריבל שני שהוא אחרון בעמוד

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 638.7 · צפיות: 4
  • הוסף לסימניות
הערה קטנה, אפשר לתת שמות לכותרות...

• הוסף לסימניות
ורד, ממש תודה. ניכר שהשקעת הרבה בשביל להסביר. תזכי למצוות
שלמה- למה הכונה?

• הוסף לסימניות
במקום 'ויריבל' להגדיר שם נורמלי.

• הוסף לסימניות
אפשרות זאת קיימת גם בCS? או רק בגרסאות המתקדמות יותר?
כי לא מצאתי אותה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;253910:
במקום 'ויריבל' להגדיר שם נורמלי.

שלמה צודק
זה מקל על העבודה שלא להתבלבל
למרות שעושים את זה רק לפעם אחת - במסטר

שלי
נראה לי שזה מתחיל בCS3
קודם זה עבד עם סקריפטים למיניהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה