שאלה למי שמייצר באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
במסגרת ניסיונותי האחרונים התחלתי לאמץ את התכנה... אני מציירת בשיטה וקטורית למהדרין,כלומר ממש כל חלק בציור הוא אובייקט בפני עצמו. זה מתאים מאד כשיש דמויות או פריטים שחוזרים על עצמם, כמו בפרוייקט שאני עובדת עליו כרגע. אבל יש לי שאלה - אולי דניאלה יכולה לענות לי - מה עושים כדי שהקו לא יצא חלק יותר ממה שהתכוונתי? אני מציירת למשל קו גלי, והוא יוצא כמעט ישר... יש איזה משהו בהגדרות שצריך לשנות? או שזה אחד החסרונות של התכנה ואין מה לעשות?
תודה.

קבצים מצורפים

• יוונים ביית המקדש.jpg
    KB 740.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לחיצה פעמיים על הכלי שבו את מציירת תתן לך את ההגדרות
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;875774:
לחיצה פעמיים על הכלי שבו את מציירת תתן לך את ההגדרות
בהצלחה!

אכן, לאחר שתלחצי פעמיים על אייקון המברשת שבסרגל הכלים יפתח תפריט.
ככל שהערכים של fidelity ו smoothness יהיו נמוכים יותר כך הקו המצוייר יהיה נאמן יותר למקור. (ולהפך- ככל שהערכים גבוהים יותר, הקו יעבור החלקה)

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

עזרתן לי מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה