כללי שאלה למעמדים| משהו בתמחור לא הגיוני לי >

• הוסף לסימניות
לעימוד ראשון לוקחים עימוד מלא.
לעימוד חוזר לוקחים חצי מחיר כי הקודים והסגנון קיימים רק צריך לעמד.
ואם אותו לקוח חוזר אחרי שנה עם עוד מהדורא? אז גם חצי מחיר?
ולמה אם היה 400 עמ' לא לוקחים על 200 לפי 5 לעמוד ואח"כ לפי שעה כי מילא הסגנון כבר קיים?

זה עימוד לכל דבר!

• הוסף לסימניות
אני לוקח תוספת שעה לא עימוד מחדש
טוב כל אחד ואחד לפי דעתו ולפי שעתו.

לא נראה לי הוגן לעצמי לקחת לפי שעה כי אפשר לעמד ספר של 200 עמ' עם או בלי הערות שוליים אחרי שהכל מוכן בפחות מעשר דק'. אז מה תקח לו עוד 40 ש"ח?
המקצוע עולה.... מה שכן שאולי צריך להדגיש את זה בהתחלה שכל שינוי בסקיצה שישנה ויגרום לעימוד מחדש אחרי שהיה מאושר יגבה על זה כך וכך...
במצב כזה הלקוח ישקול את כל השיקולים לפני שיתן אישור ונחסוך את הכאב הראש הזה ובמקרה שלא הוא יהיה מודע למחיר.

• הוסף לסימניות
במצב כזה הלקוח ישקול את כל השיקולים לפני שיתן אישור ונחסוך את הכאב הראש הזה ובמקרה שלא הוא יהיה מודע למחיר.
בדיוק עכשיו היה לי לקוח, שרצה איזה תיקון למרות שאמרתי לו את הזמנים שאני עובד על העבודה שלו ואחרי המשבצת הזו אני לא אהיה זמין. כמובן, היה לו איזה תיקון. חשבתי אם הגיע הזמן לחנך את הלקוח, ובסוך הבנתי שלא אין מה לחנך, כמה שיקולים שהוא יעשה תמיד יהו תיקונים ותמיד ברגע האחרון הוא יראה לגיסו שיגיד שאולי כדיא ככה ואלי ככה. לא נחנך את העולם זה המקצוע.
רק מה - צריכים לדעת להתמודד עם כל מה שהלקוח יגיד ולזה זה ממש מצוין. ככה יחסכו כל הכאבי ראש על תמחור אם קובעים מראש.

• הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו היה לי לקוח, שרצה איזה תיקון למרות שאמרתי לו את הזמנים שאני עובד על העבודה שלו ואחרי המשבצת הזו אני לא אהיה זמין. כמובן, היה לו איזה תיקון. חשבתי אם הגיע הזמן לחנך את הלקוח, ובסוך הבנתי שלא אין מה לחנך, כמה שיקולים שהוא יעשה תמיד יהו תיקונים ותמיד ברגע האחרון הוא יראה לגיסו שיגיד שאולי כדיא ככה ואלי ככה. לא נחנך את העולם זה המקצוע.
רק מה - צריכים לדעת להתמודד עם כל מה שהלקוח יגיד ולזה זה ממש מצוין. ככה יחסכו כל הכאבי ראש על תמחור אם קובעים מראש.
תיקונים וסקיצה זה שתי דברים!

עשיתי בעבר כריכה ללקוח ואחרי 3-4 סקיצות ראיתי שהלקוח לא סגור על עצמו כי הוא הסכים על הבסיס רק רצה כל יום דברים זוטרים להזיז לפה ולשנות את זה לככה.
עד שנמאס לי ואמרתי לו שמהיום כל תיקון אפי' הכי קטן (אמרתי לו כל פעם שאני צריך לפתוח את התוכנה) זה יעלה 100 ש"ח אמרתי את זה בצורה יפה והסברתי..
שבועיים לא יצר קשר אחרי שבועיים יצר קשר עם רשימה של שינויים עלה לו 100 ש"ח והכל סודר בפעם אחת, אם לא אז היה בא עם כל שינויי בנפרד רק שידע שזה יעלה לו כסף אז הוא צבר הכל יחד.

• הוסף לסימניות
יש הבדל בין תיקונים בטקסט שגוררים תזוזה של החומר, שאז באמת צריך לקחת לפי שעה
לבין עימוד מחדש של כל החומר.

אם לקוח מביא מהדורה שניה תלוי האם זה עימוד מחדש או רק הזזות בעמודים.

• הוסף לסימניות
לעימוד ראשון לוקחים עימוד מלא.
לעימוד חוזר לוקחים חצי מחיר כי הקודים והסגנון קיימים רק צריך לעמד.
לחצי ספר ראשון מחיר מלא.
לחצי ספר שני לוקחים חצי מחיר כי הקודים והסגנון קיימים רק צריך לעמד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה