טוב כל אחד ואחד לפי דעתו ולפי שעתו.אני לוקח תוספת שעה לא עימוד מחדש
בדיוק עכשיו היה לי לקוח, שרצה איזה תיקון למרות שאמרתי לו את הזמנים שאני עובד על העבודה שלו ואחרי המשבצת הזו אני לא אהיה זמין. כמובן, היה לו איזה תיקון. חשבתי אם הגיע הזמן לחנך את הלקוח, ובסוך הבנתי שלא אין מה לחנך, כמה שיקולים שהוא יעשה תמיד יהו תיקונים ותמיד ברגע האחרון הוא יראה לגיסו שיגיד שאולי כדיא ככה ואלי ככה. לא נחנך את העולם זה המקצוע.במצב כזה הלקוח ישקול את כל השיקולים לפני שיתן אישור ונחסוך את הכאב הראש הזה ובמקרה שלא הוא יהיה מודע למחיר.
תיקונים וסקיצה זה שתי דברים!בדיוק עכשיו היה לי לקוח, שרצה איזה תיקון למרות שאמרתי לו את הזמנים שאני עובד על העבודה שלו ואחרי המשבצת הזו אני לא אהיה זמין. כמובן, היה לו איזה תיקון. חשבתי אם הגיע הזמן לחנך את הלקוח, ובסוך הבנתי שלא אין מה לחנך, כמה שיקולים שהוא יעשה תמיד יהו תיקונים ותמיד ברגע האחרון הוא יראה לגיסו שיגיד שאולי כדיא ככה ואלי ככה. לא נחנך את העולם זה המקצוע.
רק מה - צריכים לדעת להתמודד עם כל מה שהלקוח יגיד ולזה זה ממש מצוין. ככה יחסכו כל הכאבי ראש על תמחור אם קובעים מראש.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים