שאלה למעצבות פנים כאן בפורום

• פותח הנושא ts4
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עומדת בפני שיפוץ דירתי, בסכום מזערי של 180.000 ש"ח (כך בכל אופן נדו לי ברחמים כל מי ששמע את הסכום) :(
מכיוון שהסכום קטן וההוצאה מרובה אני מתלבטת אם לקחת מעצבת פנים

השאלה שלי היא כזאת (ואני ממש הולכת לשפוט על פי דעתכן, אז תעזרו לי..)
הדירה לא הולכת לעבור שום שינוי של קירות!
מדובר רק על החלפת צנרת, אבטיה, שרותים וריצוף
החלפת דלתות פנים
אלומיניום- חלונות, וסורגים חדשים במרפסת
ומטבח חדש

האם אני צריכה לשלם על מעצבת שתמדוד את הדירה ותגבה בין 60-100 ש"ח למטר
או שמספיק לקחת מעצבת למטבח, או לחילופין לקבל תוכנית מטבח מחברה למטבחים או מנגר??

או שאולי הנכון ביותר הוא לקחת מעצבת פנים ולהיות עם ראש נקי? (אם יש כזה דבר בתקופת שיפוצים...)
אודה מאוד לתשובתכם הכנה...

• הוסף לסימניות
אם את לא הולכת לעשות שום שינוי, אבל בוודאות, אז אל תיקחי מעצבת פנים אלא רק למטבח.
ומצד שני, כדאי שתשקלי שוב את כל הקטע של הלבשת הבית מחדש, אולי, אם את כבר משקיעה יכולים להיות שינויי קירות (קטנים) שיעשו את ההבדל בין דירה סבירה, לדירה מצוינת!
אשמח לעזור לך ביעוץ, ובתכנון המטבח (או הכל...;))
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אני לא מעצבת פנים ולא מתקרבת לזה גם
אבל אצלינו גם דברו פעם לעשות שיפוץ כזה
שהסכום קטן וההוצאה מרובה (אהבתי את המשפט:D)
בכל אופן התיעצתי עם המון אנשים שעשו שיפוץ,
וכולם כולם אמרו לי, שוה לך להשקיע עוד כמה אלפי שקלים ולהיות רגועה שעשית הכי טוב
אם כבר משקיעים כל כך הרבה, תהיה רגועה שנצלת את את "הסכום הקטן" עד הסוף

ד"א בסוף לא עשינו את השיפוץ אבל ההוצאה של המעצבת אכלנו:)

• הוסף לסימניות
אופססססס רק עכשיו שמתי לב שכתבת שאין שינוי של קירות
אז אני כבר לא יודעת באמת,
אבל אם כל זה באמת כדאי אולי להתייעץ עם מומחים, אפילו רק על דברים קטנים
ועל המטבח בוודאי ובוודאי משתלם לדעתי

• הוסף לסימניות
שווה לשבת לפגישת ייעוץ עם מעצבת שתראה שאין שינויים שיכולים להקפיץ את הדירה,
במידה ואכן השיפוץ הוא קוסמטי- אין צורך במעצבת צמודה, וודאי שלא בתשלום פר מטר בגובה שכתבת,
אלא רק תכנון למטבח, עזרה/ תכנית פריסות לחדר אמבטיה וכדו'

• הוסף לסימניות
אם את נחושה בדעתך שלא לעשות שנויי קירות- אז באמת חבל על הכסף.
אבל מצטרפת בחום לדעתה של 'אמא של חני'- יש מצב בהחלט ששנויים קטנים בקיר כזה או אחר יעשו את הדירה להרבה יותר.
כמובן, במטבח אל תתפשרי ולכי על מישהיא שמבינה בתחום (מומלץ לקחת מעצבת שיכולה לתת לך הדמיה) ותבין את הצרכים שלך
המעצבות של חברות המטבחים הגדולות לא תמיד יודעות מהם הצרכים של משפחה שמבשלים בה..
ובפרט משפחה עם ילדים.
הפרטים הכ"כ קטנים וכ"כ חשובים עושים את ההבדל בין מטבח שכיף להיות בו מבחינה אסטטית נקיה וזורמת לבין מטבח שנתקעים בו/מגרות גדולות שיוצאות במקום שרגילים לעמוד בו/חוסר מקום לפרטים ומצד שני שטח מבוזבז רק כי זה יפה/משטח לאפיה רחוק מאזור המים ועוד הרבה על זה הדרך.
אשמח להיות לעזר במה שתחליטי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני בסוף שיפוץ ארוך ומתיש. לקחתי אדריכל ושעות יעוץ ממעצבת בשביל המטבח. אבל במוצהר, לא השקעתי כסף באסטטיקה. המטרה היתה חלוקה ליחידה.
במצב שלך, שאם אני מבינה נכון, כל מטרת השיפוץ היא אסטטית, איך תוותרי על מעצבת? תחליטי לבד על צבעי אלומיניום? גודל אריחים? התאמה בין ריצוף לחיפויים? סוגי פתחים בחלונות? עיצוב וצבעים בדלתות? פריסות אריחים? גבס, עץ ושיש?
ודאי שאפשר אבל תפסידי הרבה.
דוגמא קטנה- חיפיתי קיר במטבח. בחרתי קרמיקה בצבע טורקיז בהיר. (כן, אני אוהבת צבע) אני מאוד אוהבת את הצבע. עד עצם הרגע כל פעם שאני מסתכלת על אריח בערימת האריחים בפינה- אני אוהבת אותו מחדש.
ואני שונאת איך שהתקבל. ירוק גרוזיני.(וסליחה מהגרוזינים של פרוג). וידעתי שעל הקיר מתקבל כהה יותר. רק לא ידעתי לאמוד!! למטבח הגעתי מוכנה והמעצבת עזרה לי לבחור צבע שעל הדוגמית הוא נראה לבן קצת מלוכלך אבל הראתה לי איך מתקבל במציאות- צבע מובהק!

180K בלי להזיז קירות הוא סכום מכובד ואפשרי בהחלט! (אני מניחה דירת 100 מטרים, כי חסר הנתון הזה) להפריש מהם 5K לטובת מעצבת פנים, צעד שקול ונכון. ואין סיבה שתשלמי כמו לקוח שצריך תוכניות אינסטלציה חשמל הריסה בניה ועוד

• הוסף לסימניות
רייזי שטאובר, אהבתי את הסלוגן שלך...:)

• הוסף לסימניות
התודות לקופרייטרית המבריקה שלי
ציבי צוקר- 05276-417-44

• הוסף לסימניות
עם ליווי נכון, עם 180,000, אני מוציא לך יופי של שיפוץ!!!

• הוסף לסימניות
180,000 ש"ח זה ממש לא סכום מזערי.
אפשר לעשות את השפוץ שאת רוצה.ועוד יכול להשאר לך לפינוקים בסטיילינג...

כמובן שעדיף לקחת מעצבת לבית. תקבלי ממנה הכוונה איך לסדר את התקציב שלך. היא תעזור לך בתכנון המטבח ונקודות האיננסטלציה מדויקות. כולל טיפים וליווי מקצועי לאורך כל הדרך.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עיצוב קונקט;2412559:
180,000 ש"ח זה ממש לא סכום מזערי.
אפשר לעשות את השפוץ שאת רוצה.ועוד יכול להשאר לך לפינוקים בסטיילינג...

כמובן שעדיף לקחת מעצבת לבית. תקבלי ממנה הכוונה איך לסדר את התקציב שלך. היא תעזור לך בתכנון המטבח ונקודות האיננסטלציה מדויקות. כולל טיפים וליווי מקצועי לאורך כל הדרך.

בהצלחה

המעצבות נותנות כיוון לסדר תקציב?
אצלי לא קבלתי, היא נתנה לי כיוון לכמה קבלנים שהיא ממליצה, אבל לא מעבר לזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרהה;2412722:
המעצבות נותנות כיוון לסדר תקציב?
אצלי לא קבלתי, היא נתנה לי כיוון לכמה קבלנים שהיא ממליצה, אבל לא מעבר לזה

יש מעצבות מקצועיות שיודעות מנסיון תווך של מחירים ונותנות כיוון תקציב.במיוחד כשמדובר בשיפוץ של כמה מקומות בבית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה