כללי שאלה לעובדי האילוסטריטור....

• הוסף לסימניות
יצרתי מפת א"י באילוסטריטור קצת נוטה ימינה הלקוח רוצה שהמפה תהיה ראלית וצריך ליישר אותה אני עבדתי אותה בכלי המיפוי ואני לא מצליחה לשנות באופן אחיד עם החץ הלבן
יש פתרון לבעיה הזאת?

• הוסף לסימניות
18:28 - 18:47
נו, תן עוד עשר דקות. להבין את השאלה גם לוקח חצי שעה, לא?
:)

• הוסף לסימניות
אני באמת מנסה להעלות לכם את הקובץ ואני לא מצליחה כנראה הוא מדי כבד

• הוסף לסימניות
תעלה את זה עם SEND6.COM ותביא את הקישור.

• הוסף לסימניות
כמה שקול הקובץ? יותר מ10 מגה? אם לא, תעשה קליק ימיני, כווץ קובץ לZIP, ותעלה את הקובץ הזה.
אם זה יותר מעשה מגה, תיכנס לאתר הנ"ל
www.send6.com
ותמשיך לפי ההוראות. בהצלחה.

• הוסף לסימניות
שלחתי באיכות מאד ירודה
רק שתבינו...
תודה

קבצים מצורפים

• Untitled-2.pdf
    KB 505.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לפעם הבאה כי העלתי כבראת הקובץ

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד, מה הבעיה עכשיו, ואיך זה הגיע לאינדזיין?

• הוסף לסימניות
לבחור עם החץ השחור ועם אחד מכלי הטרנספורם (SHEAR TOOL) להתחיל להגדיל מהקצה ואז לעוות כפי המידה הרצויה. כמו שעושים מקבילית מאוביקט קיים, זה אמור לעבוד.
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה