כללי שאלה מהותית באינדיזיין

• הוסף לסימניות
יש אפשרות שהתצוגה תראה לי דף בודד ולא צמדים - בסדר הרץ.
[כמובן, על אף שהמסמך עשוי מצמדי עמודים]
נכון לעכשיו כשזה צמד אני צריך לגרור כל הזמן ימינה-שמאלה בזמן העריכה...
אין פתרון שאוכל לראות את הכל בתצוגה מספיק מוגדלת ולרוץ כל הזמן רק למעלה-למטה?????

• הוסף לסימניות
כשאתה פותח מסמך חדש ליד מס' העמודים כתוב: facing pages צריך לבטל את ה-וי מהאפשרות הזו וכך הדפים מופרדים אחד מהשני בתצוגה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nili;792392:
כשאתה פותח מסמך חדש ליד מס' העמודים כתוב: facing pages צריך לבטל את ה-וי מהאפשרות הזו וכך הדפים מופרדים אחד מהשני בתצוגה

טעות!
השינוי שהצעת הוא במסמך ולא בתצוגה.
למיטב ידיעתי הפתרון היחיד הוא פשוט לעבוד על מסך גדול, בו אפשר לראות את 2 העמודים צמודים, ובכל זאת גדולים

• הוסף לסימניות
אני עובד כמו שאברהם אומר, הבעיה שזה גורם לבעיה שאני צריך לעבור מסוף העמוד הימני לתחילת השמאלי, זה די מסרבל את העבודה...

לגבי הפתרון שנילי מציעה, אם אין לי חשיבות של שיקוף שוליים [למעט המרחק מהכריכה, אבל הרוחב של תוכן העמוד זהה בכל מצב], אולי זה יכול לעזור, לא?
אני מתכוון, לבטל את הפייסינג, לערוך ולתקן ואז לאחזיר את הפייסינג, מועיל או מזיק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה