כללי שאלה מוזרה לגבי אינדיזיין CS6

• הוסף לסימניות
יש תופעה מוזרה שמתרחשת באינדיזיין ואני לא מצליחה להבין מה הבעיה ואיך לפתור אותה.
יש לי שתי עמודות, משום מה, באחת העמודות, ובאותו סוג טקסט בדיוק, באמצע משפט אפילו, ההמשך בורח לעמודה הבאה אפילו שיש מקום.
אני לא מצליחה ליישר אותם אחד לשני.
ניסיתי הכל. לא הצלחתי להבין מה הבעיה.
אם מישהו נתקל בזה ומצא לזה פתרון אשמח לדעת.

קבצים מצורפים

• Untitled-2.png
    KB 37.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
דוקא בCS6?
אולי יש איזה הגדרה של שמירת שורות יחד בפיסקה, ז"א זה פיסקה גדולה אחת שעוברת בשלמות לטור הבא כי יש לה שמירת שורות יחד?
מקווה שהובנתי

• הוסף לסימניות
יש הגדרה שלא תישארנה שתי שורות בודדות, אבל יש מקום לשתי השורות האלו בתוספת. ובמקומות אחרים זה לא עושה לי את זה.
לכן אני לא מבינה מה מתרחש פה

• הוסף לסימניות
יכול להיות שסגנון הפסקה מוגדר לשמור עם הבאה אחריה (Keep Option), ולכן אין לו ברירה אלא לחלק את הפסקה לשתים כדי שסוף הפסקה יהיה יחד עם הפסקה הבאה

• הוסף לסימניות
אז למה זה קורה רק בחלק הזה, ולא בשאר העמודים? יש עוד עמודים שיש חלוקה.
אבדוק את זה בכל מקרה.
תודה

• הוסף לסימניות
AVRAM אתה גאון!!!!
תודה זה אכן היה מוגדר כך וזה פתר לי את הבעיה.

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש שם סימן נסתר שמבריח את הטקסט לעמוד הבא?
קרה לי כשעימדתי ספר משהו אחר,
שחלק מהטקסט המוקלד בוורד - מידי פעם היה משהו מוזר - ונראה לי שאחד המומחים כאן עזר לי לפתור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1354328:
יכול להיות שסגנון הפסקה מוגדר לשמור עם הבאה אחריה (Keep Option), ולכן אין לו ברירה אלא לחלק את הפסקה לשתים כדי שסוף הפסקה יהיה יחד עם הפסקה הבאה

אז לי זה לא הבעיה. בדקתי כבר.

נכתב ע"י contrast;1354343:
יכול להיות שיש שם סימן נסתר שמבריח את הטקסט לעמוד הבא?
קרה לי כשעימדתי ספר משהו אחר,
שחלק מהטקסט המוקלד בוורד - מידי פעם היה משהו מוזר - ונראה לי שאחד המומחים כאן עזר לי לפתור

נראה, הלוואי...

• הוסף לסימניות
סימולציה, בפעם הבא כשיש לך בעיה, תשאל.
התוכנה לא עושה דברים על דעת עצמה. בדרך כלל ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה