שאלה נואשת-

• הוסף לסימניות
בטלפון אין להם מושג, אין שם עם מי לדבר.
אחרי התנהלויות מוזרות ביותר מולם, הגענו למסקנה שפניה טלפונית נועדה מראש לכשלון.
גם פניה טלפונית דרך קשרים אישיים, (לא למוקד אלא לביטוח לאומי ממש)
שהביאה לשיחה עם פקידה בכירה (לא טלפנית) שמתיימרת להתמצא -
הניבה מידע מוטעה (שהתברר ככזה רק בדיעבד).

להגיע לשם פיזית גם לא תמיד עוזר, כי יד ימין לא יודעת מה שמאל עושה.
(בגביה אמרו לנו א', במחלקת אמהות אמרו דווקא ב', ובסוף שתי התשובות לא היו נכונות)

הם מתישים את האנשים בתקווה שלפחות 90% מהמיואשים לא יעמדו על זכותם
ולא ירצו להיכנס לכאב ראש של תביעות, הגשת מסמכים וכל הטררם
אתם יודעים כמה הם מרוויחים כך?

• הוסף לסימניות
"ביטוח לאמי הביטחון שלי...."
מוכר?
כשהיתה לי בעיה איתם עם החופשת לידה שלי הייתי מתקשרת על רמקול כדי לא להתקע עם צוואר תפוס וכל המשפחה מגדול ועד קטן הכירו את השיר עד ואפילו שרו אותו על הנדנדה בגינה...
גולדנטל הוא לא רב שנותן ברכות ועושה ניסים... הוא אדם יקר, נציג של דגל התורה שמכיר את ב"ל על כל מעלליהם והוא מיעץ איך אפשר להסתדר איתם על הצד הטוב ביותר

• הוסף לסימניות
הוא עוזר/מתמצא בכל הסניפים? ז"א מכירים אותו? או שזה לא קשור לסניף מסויים?
אשמח לשמוע כי גם אני על סף ייאוש איתם. וההגדרה של יד שמאל לא מכיר יד ימין קטן עליהם. הייתי אומרת תחתית האצבע לא מכיר בקדקדו!!!

• הוסף לסימניות
בענינים האלה אני ממליצה לפנות לרב יהודה מילר/מנהל הפורום הוא מייצג רשמי בביטוח לאומי ,יסודי ומקצוען ולא יעזוב אותך עד שלא יסתדר על הצד הטוב ביותר

• הוסף לסימניות
גם לי היה סיפור ארוך איתם תבעתי אותם הלוך ושוב וכל הזמן דחו אותי. הרב מילר עודד אותי שהצדק איתי ולא הרפיתי. במכתב האחרון פשוט כתבתי באם בקשה זו לא תענה אאלץ לפנות לגורמים בכירים...
משום מה זה עבד... הכסף נכנס בלי תוספת מילה מצידם...
בכל מקרה גם אני התיעצתי עם הרב גולדנטל ועם שי"ל ווידאתי שאני באמת צודקת (אחרי שהם כותבים לי כמה פעמים שאני לא צודקת ודוחים אותי זה מערער...)
מה שהרב מילר המליץ לי יש מושג "מטעמי צדק" שכאילו לא זכאים לפי ביטוח לאומי אבל יש מקום לדון. לכן בכל מקרה לגופו שווה להתיעץ עם מי שמבין בתחום.

• הוסף לסימניות
די, די, גם גולדנטל לא מתקדם כלום. מה יהיה עם המדינה הזאת????? (ומה עם אנשיה?!)

• הוסף לסימניות
אני ממליצה בחום על נ. קצין מיתד נאמן

• הוסף לסימניות
לא להתיאש!
מנסיון של ספור במשפחתינו עם דמי חופשת לידה שהגיע עד לבית משפט... בשלב מסוים הם גילו את ה"ברוך" שלהם והציעו פשרה של חצי חצי... המדובר לא הסכים בשום אופן, הלך עד הסוף וזכה בגדול...!
כשצודקים אין להכנע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה