כללי שאלה נוספת באינדזיין

• הוסף לסימניות
אם אני בונה מסטר לכל העמודים, ויש לי כמה עמודים שאני רוצה שהטקסט יתחיל יותר למטה, עמודים ראשונים עם כותרות, האם עושים את זה במסטר נפרד? הרי הטקסט הוא משורשר לאורך כל החוברת?

אני לא מעמדת הרבה... אשמח לקבל עזרה מפורטת

תודה לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מסטר;856570:
אם אני בונה מסטר לכל העמודים, ויש לי כמה עמודים שאני רוצה שהטקסט יתחיל יותר למטה, עמודים ראשונים עם כותרות, האם עושים את זה במסטר נפרד? הרי הטקסט הוא משורשר לאורך כל החוברת?

אני לא מעמדת הרבה... אשמח לקבל עזרה מפורטת

תודה לכל המסייעים.

אם אם רוצה כותרת אוטומטית שונה. צריך מסטר.
אם לא. אין כל צורך.
פשוט תגדירי בסגנון פסקה של הכותרת קו תחתון, בצבע שקוף.
סמני שם בצד"שמור בתוך תיבת טקסט" או משהו כזה.
ותני לו הסטה גדולה כלפי מעלה עד שידחוף מספיק את הטקסט.

• הוסף לסימניות
כן, מסטר נפרד. ריבוי דפי אב לא מפריעים לטקסט להשתרשר. אלו שתי רובריקות נפרדות.

• הוסף לסימניות
אפשר להגדיר גריד שמתחיל נמוך מראש העמוד
ולכותרות שצריכות להתחיל נמוך - לתת הגדרה בסגנון הפסקה להצמיד את השורה הראשונה לגריד.
אם שאר הסגנונות יהיו מוגדרים שלא להיצמד לגריד, הם לא יושפעו מזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה