- הוסף לסימניות
המינוס הוא בנטו או בברוטו?אני כרגע בחופשת לידה ,בתלושי שכר אני במינוס גדול בגלל הפרשים לביטוחים וכו'.
כי ביטוח לאומי מסתכל על הברוטו ולא על נטו(התשלום לבנק)
המינוס הוא בנטו או בברוטו?אני כרגע בחופשת לידה ,בתלושי שכר אני במינוס גדול בגלל הפרשים לביטוחים וכו'.
ברגע שכתוב בתלוש את הסיבה למתן הכספים זה מספיק, זה שיש ''חובות'' וזה ''מעוקל'' זה לא מעלה ולא מורידאני כרגע בחופשת לידה ,בתלושי שכר אני במינוס גדול בגלל הפרשים לביטוחים וכו'.
יש לנו תקציב נופש וספורט בו אני יכולה להגיש קבלות למעסיק ואני יכולה לקבל לתלוש את ההוצאה בגינם.
בכל אופן גם כשאקבל כסף מהמעסיק בגין הקבלות אני עדיין ישאר במינוס בתלוש.
השאלה היא האם כדאי לי בשביל ההפרשי לידה מביטוח לאומי להמתין עד אשר המינוס יתאפס ורק אח"כ להגיש את הקבלות ע"מ שאקבל את ההפרשים מביטוח לאומי והכספים לא "יבלעו" במינוס?
ברגע שכתוב בתלוש את הסיבה למתן הכספים זה מספיק, זה שיש ''חובות'' וזה ''מעוקל'' זה לא מעלה ולא מוריד
אז אני מבינה מכך שאוכל לקבל את ההפרשים מביטוח לאומי על התקציב נופש למרות שאני במינוס והכספים לא "יבלעו",נכון?המינוס הוא בנטו או בברוטו?
כי ביטוח לאומי מסתכל על הברוטו ולא על נטו(התשלום לבנק)
אם אכן זה כתוב בתלוש בצורה ברורה, סיבת התשלום ועבור מהאז אני מבינה מכך שאוכל לקבל את ההפרשים מביטוח לאומי על התקציב נופש למרות שאני במינוס והכספים לא "יבלעו",נכון?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים