עזרה שאלה על דרכונים?

• הוסף לסימניות
היי
קופצת על האשכול...
חידשתי דרכון לפני כמעט חודש וחצי
ולא קיבלתי שום הודעה איפה זה נמצא
יש דרך לברר את זה?

• הוסף לסימניות
היי
קופצת על האשכול...
חידשתי דרכון לפני כמעט חודש וחצי
ולא קיבלתי שום הודעה איפה זה נמצא
יש דרך לברר את זה?
תקראו באשכול זה

• הוסף לסימניות
יש אתר שמראה את התורים הזמינים בכל הארץ https://picktimebot.com
לא יודעת כמה הוא באמת מעודכן

אם את צריכה תור לדרכון אמריקאי ולא מצליחה לתפוס באתר של השגרירות בימי רביעי בין 3-4 בירושלים או שאת צריכה דחוף בתל אביב, יש את 0527139081 שעושה תורים בתשלום או במייל a0527139081 שטרודל גימייל

• הוסף לסימניות
תיכנסי לאזור האישי של ממשל זמין רשום שם איפה זה אוחז
תודה!
נכנסתי וזה מה כתוב:
1652699234601.png

כבר עבר יותר מחודש מאז.... ולא מעודכן שום דבר אחר

• הוסף לסימניות
א.ש
אני לא מצליחה לכתוב לך באישי
אני מעוניינת בתור עדיף בבית שמש chaya05485
תודה ענקית!!!

• הוסף לסימניות
יש בשעות הבוקר הרבה
אני קובעת תורים בכל יום לאנשים בשעות הבוקר לימים הקרובים
אפשר לשלוח לי פרטים באישי
תוכלי לקבוע לי?? אני צריכה דחוף תור לדרכון זמני במבצע קדש
כמה שיותר קרוב
עד עוד שבועיים
תודה!!

• הוסף לסימניות
למייל : y0548516148 ואז שטרודל ג'ימל נקודה קום
(כדי שתוכלי לראות את המייל ולא יעשה לך משהו כזה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה ענקית!!

• הוסף לסימניות
תוכלי לקבוע לי?? אני צריכה דחוף תור לדרכון זמני במבצע קדש
כמה שיותר קרוב
עד עוד שבועיים
תודה!!
תפנו אלי בבקשה באישי
שלחתי לכם
יש לי תור למחר בצהריים לדרכון זמני...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה