כללי שאלה על זכויות יוצרים

• הוסף לסימניות
אני כרגע באמצע עיצוב של מודעת תדמיתלחנות של עיצוב שמלות כלה,
עיצבתי את המודעה, התמונה היתה זכורה לי שהיא מאתר מסויים שניתן לרכוש
כשחיפשתי אותה לא מצאתי,
הודעתי ללקוחה שלא שייך להמשיך עם התמונה,
אלא א"כ היא לוקחת אחריות על הזכויות יוצרים שלה.

מפה לשם עבר הזמן ועכשיו היא שולחת לי מייל
שהיא ביררה על התמונה והיא רוצה להמשיך איתה,

מה אני צריכה לעשות כדי להוכיח שהתמונה באחריותה בלבד??

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שיש דרך להוכיח את זה. את היא זו שמבצעת את המודעה ואם את שמה קרדיט עם טל' יפנו אליך בלבד. את באמת חושבת שהיא תסכים לקחת אחריות במקרה של תביעה?
ולא הבנתי - מה היא ביררה על התמונה?

• הוסף לסימניות
אולי תעלי את התמונה - רק אם זה לענין
אולי משהו מכיר את מקומה?

• הוסף לסימניות
לא שייך להפילא ת זה על הלקוח.
עושה העבירה הוא המתחייב בגינה.
לכל היותר תוכלי להחתימה על מסמך, שבאם תתבעי על התמונה היא תישא בנזקים.
אין לי מושג כמה המסמך יעמוד בעת צרה.

• הוסף לסימניות
לא שייך להפיל את זה על הלקוח.
עושה העבירה הוא המתחייב בגינה.
לכל היותר תוכלי להחתימה על מסמך, שבאם תתבעי על התמונה היא תישא בנזקים.
אין לי מושג כמה המסמך יעמוד בעת צרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה