דרוש מידע שאלה על מעון

• הוסף לסימניות
זהו שפשוט לא שאלו אותי
קבעו לי עובדה

• הוסף לסימניות
לא מומלץ בכלל!
אפשר אולי להבין בבית ספר,אבל במעון מה הקשר ?? לי כל הזמן הן היו עם אותה מטפלת,וגם עכשיו בגנים שמתי אותן יחד...נראה מה יהיה בבית ספר

• הוסף לסימניות
אני הפרדתי, גם כשהיו במעון בתינוקיה הפרדתי ביניהם כדי שהמטפלת אפילו בתת מודע לא תעשה ביניהם השוואות אלא כל אחד יוכל להתפתח באופן אישי

• הוסף לסימניות
יש עוד נקודה למה כדאי להפריד גם בגיל קטן, כשאת באה לקחת אותם המטפלת מוסרת לך דש איך היה היום, מה אכלו וכו' כשזה שני מטפלות נפרדות תקבלי דווח יותר מפורט על כל אחת. ולא הם היו מקסימות, הם כמעט לא בכו, הם אכלו יפה וכו'
כמו"כ במהלך היום המטפלת יש עול לדאוג לכהן וללוי ושפירא וכו' חבל ששתי הבנות שלך יעמדו לה בתת מודע כמס' אחד, הם שתי בנות ומגיע לכל אחת יחס שלם.

הרבה נחת בכפל כפליים

• הוסף לסימניות
אצלי מופרדים כבר מ3 חודשים...
מסתדרים עם זה מצויין, כל אחד מפתח את הביטחון העצמי שלו ואת התקשורת החברתית וכו'..

ודי עם הפאניקה! זה לא הפרדה של בידוד.. בואו... הם כן רואים אחד את השני וכן יכולים לשחק לפעמים ביחד (אם שתי המטפלות החליטו לצאת יחד לחצר וכד'...)

לדעתי, מומלץ.

• הוסף לסימניות
אני הפרדתי מיד אחרי המעון

אבל ניסינו להפריד בתוך אותה כיתה במעון
אז חגגנו יום הולדת יום אחרי יום
ולא תמיד הלבשנו באותו הבגד
וכשנולדה אחות חדשה כל אחת בחרה ממתק וחילקה אותו...

• הוסף לסימניות
תזרמו.........
כל אמא יש את האינטואיציה שלה מה טוב ונכון לילדות.
ולא סתם את זכית במתנה הכפולה הזו ורק את תדעי מה עדיף להן!
שבי עם עצמך ותחליטי מה נראה בעיניך ואת זה מה שתבקשי במעון.
הרבה הצלחה!

נ.ב. תמיד כדאי להקשיב ולשמוע דעות נוספות אבל מה שהכי חשוב זה לא להתבלבל ולדעת שהאיטואיציה שלך היא הכי נכונה לך ולילודותיך.
מלא נחת כפולה ומכופלת.

• הוסף לסימניות
האם זה הולך שמפרידים תאומות במעון לשתי מטפלות שונות?
נראל קצת אכזרי להפריד בגיל כזה כי מהרגע שהם בעולם ועוד לפני שיצאו לאויר העולם הם היו יחד, תני להם ככה.
כשעבדתי במעון היה כמה שנים תאומים ביחד וזה היה דיי בסדר, למה להפריד?.

• הוסף לסימניות
יש עוד נקודה למה כדאי להפריד גם בגיל קטן, כשאת באה לקחת אותם המטפלת מוסרת לך דש איך היה היום, מה אכלו וכו' כשזה שני מטפלות נפרדות תקבלי דווח יותר מפורט על כל אחת
לא בדיוק נכון, במעונות שאני עבדתי תמיד נתנו דיווח על כל ילד בנפרד ועבדתי בשני מעונות שונים לגמרי.

וחוץ מזה שהרבה פעמים לא תמיד גם על ילד אחד תקבלי דיווח מפורט- נגיד כשאני הייתי עובדת במעון ההורים לא היו מקבלים ממני דיווח מפורט בגלל שייתי ביישנית רק אם היה משהו חריג הם היו שומעים ממני משהו ואני מכירה עוד כמה מטםלות במעונות שגם הם כמוני.

• הוסף לסימניות
עונה כמנהלת מעון:
זה עניין שבעיקר תלוי באופי הזוג.
יש לי 2 זוגות ביחד וזוג אחד מופרד ע"פ החלטתי. ראיתי בשנה שעברה את "הגיבוי" השלילי שהן נתנו אחת להתנהגות השניה וזו היתה סיבה מוחלטת להפרדה (מדובר בסיפור קיצוני קצת, ילדות רווחה מבית ללא הרגלי התנהגות וכל מה שניסו ללמד אותן, ואני לא מדברת על הרגלים קפדניים אלא ענינים שבשגרה של כל חינוך ילד נורמלי, היתה התנגדות עזה מצידן והתגובה היתה שאגות, אחת בכתה - השניה תוך שניה הצטרפה אליה. לא רציתי לקבל אותן השנה התנאי היחיד שלי היה שהן מופרדות אחת מהשניה. ההורים קצת כעסו אבל בסוף העדיפו לשלוח בתנאי הנ"ל)

• הוסף לסימניות
נראל קצת אכזרי להפריד בגיל כזה כי מהרגע שהם בעולם ועוד לפני שיצאו לאויר העולם הם היו יחד, תני להם ככה.
כשעבדתי במעון היה כמה שנים תאומים ביחד וזה היה דיי בסדר, למה להפריד?.
באופן כללי הפסיכולוגיה אומרת בגלל שהם היו ביחד מהרגע הראשון חסרה להם תחושת הנפרדות ולכן חשוב מאד אצל תאומים לעודד את מושג הנפרדות עד כמה שניתן.
זה לא אכזרי להפריד כי סה"כ יש להם עוד הרבה שעות בבית להיות ביחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה