כללי שאלה פשוטה! (בפוטושופ)

• הוסף לסימניות
שלום לכולם...

משהו נלחץ לי על המקלדת והעלים לי את הסמנים של הלמעלה/למטה ימינה/שמאלה שאפשר לגלגל וכן את התפריט הכי עליון של האיקס (יציאה) מזעור וכו..
למישהו יש מושג על מה לחצתי ועל מה צריך ללחוץ בשביל לצאת ממצב זה?

בתודה מראש!:confused:

• הוסף לסימניות
טאב אולי

• הוסף לסימניות
תלחצי על האות כ' במקלדת, עד שזה חוזר לתצוגה הנורמלית

• הוסף לסימניות
..

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 50.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
כנראה לחצת על האות F
תלחצי שוב והכל יחזור.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לעונים!:)

1. טאב מעלים/מראה את כל התפריטים במסך עצמו.. :eek:
  2. C זה כרופ, לחתוך.. :)
  3. לא הבננתי מה זה ".." חוץ מזה שזה נראה כמו חצי פרצוף... ;)
    [*]F זה מה שעזר לי - ממש תודה! :D
  4. איני "תלחצי" - אני "תלחץ"... :eek:

ישר כח גדול ושוב תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י seven;2178796:
תודה רבה לעונים!:)

1. טאב מעלים/מראה את כל התפריטים במסך עצמו.. :eek:
  2. C זה כרופ, לחתוך.. :)
  3. לא הבננתי מה זה ".." חוץ מזה שזה נראה כמו חצי פרצוף... ;)
    [*]F זה מה שעזר לי - ממש תודה! :D
  4. איני "תלחצי" - אני "תלחץ"... :eek:

ישר כח גדול ושוב תודה רבה!
התכוונתי לאות כ' בעברית.. F באנגלית:)
העיקר שעזרנו:)

• הוסף לסימניות
כל לחיצה על מקש fמעבירה למצב תצוגה שונה.
מקש טאב, מעלים את התפריטים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה