שאלה קטנה במנגה 5EX

• הוסף לסימניות
תקלה משונה במנגה -
קרה לכם שהתקנתם את המטריאלס, והם לא מופיעים בתוכנה עצמה?
מדובר במנגה 5EX, ובווינדוס 8.1.
הבעיה מציקה לי מאוד, ואשמח אם מישהו יעזור.
תודה!

• הוסף לסימניות
איך התקנת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1325242:

התקנתי אותו דרך דיסק תיקני, מנגה 5EX, בווינדוס 8.1
דרך האינסטולינג מטריאלס שבתפריט.

• הוסף לסימניות
קרה לי בדיוק.
ביזבזתי שעות על נסיון לפתור את הבעיה וגם נעזרתי בטכנאי מומחה ללא תועלת.
אשמח לשמוע אם הצלחת לפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
הקפצה -
גיליתי שכמה וכמה אנשים נתקלו בבעיה הזו - לכן ראיתי צורך לפרסם את הפתרון.
פשוט צריך לפתוח משתמש אחר, ולפתוח את המנגה דרכו.
מאוד מוזר, אבל זה עובד.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי,
ואז כל פעם צריך להכנס לתוכנת מנגה דרך שם משתמש אחר?
יש לי במחשב שם משתמש אחד, ואני נכנסת ישר אליו, בלי לבחור שמות משתמשים, סיסמא וכדומה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;1359314:
לא הבנתי,
ואז כל פעם צריך להכנס לתוכנת מנגה דרך שם משתמש אחר?
יש לי במחשב שם משתמש אחד, ואני נכנסת ישר אליו, בלי לבחור שמות משתמשים, סיסמא וכדומה

אם אין לך את בעיית המטריאלס האבודים, אין לך שום צורך לעשות כלום.
אם המטריאלס פשוט לא עולים לתוכנה - צריך לפתוח משתמש חדש ב>לוח הבקרה>חשבונות משתמשים, ולהכנס דרך שם אל המנגה. את יכולה לשים את החשבון בלי סיסמא.
באמת קצת מרגיז, אבל אם את עובדת עם מטריאלס - זה האופציה.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשנות את השם לשם משתמש הקיים? אולי זה גם יעבוד...?

• הוסף לסימניות
אחרי שעובדים עם הmaterials דרך המשתמש הנוסף - אפשר לשמור את הקובץ למחשב - לא בכונן C - אלא לכונן אחר. ואז גם כשפותחים אותו דרך המשתמש הרגיל זה יופיע וגם אפשר להמשיך לשנות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה