שאלה קטנטונת שלא מצאתי לה תשובה - לגבי הגשת דו"ח שנתי למס הכנסה

• הוסף לסימניות
בשדה 186 - הפסדים שקוזזו כנגד הכנסות מעסק או משלח יד בלבד
- אני צריכה לרשום שם את ההוצאות שהיו לי בעסק?
או שהפסדים הכוונה למשהו אחר?
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
- אני צריכה לרשום שם את ההוצאות שהיו לי בעסק?
או שהפסדים הכוונה למשהו אחר?
אשמח לתשובה בהקדם.
תודה מראש!

רק אם הרו"ה הביא לתוצאת הפסד שמועבר לשנים הבאות

• הוסף לסימניות
רק אם הרו"ה הביא לתוצאת הפסד שמועבר לשנים הבאות
לא, זה רק הוצאות רגילות - ההפרש בין מחזור העסק להכנסות(=רווחים).
(אני עוסק פטור אם זה משנה)

• הוסף לסימניות

מכינים דוח רווח והפסד, באקסל,
הכנסות והוצאות לפי סוג ההוצאה (משרדיות, אחזקה תקשורת ועוד.... )
התוצאה-היא הרווח, שאותו רושמים בדוח 1301 שדה 150
אם היה לך רווח השנה ושנים קודמות, את סעיף 186 פשוט משאירים ריק או ממלאים אפס.

אגב, שדות 294 ועוד שדה שלא זוכרת מהו,
צריך למלא מחזור, ולא רווח.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
אגב, שדות 294 ועוד שדה שלא זוכרת מהו,
צריך למלא מחזור, ולא רווח.
אולי שדה 238 = סך מחזור מעסק או משלח יד (ללא מע"מ) ?
את בטוחה שזה מחזור ולא רווח?
אם ככה אז כבר כמה שנים עשיתי טעות... :eek:

• הוסף לסימניות
אז איפה ממלאים את ההוצאות?
כשמכינים את הדוח בתוכנה מסויימת של הכנת דוחות, יש מקום מוגדר למלא את הרווח וההפסד, סוגי הוצאות וכו'.
כשהנתונים עוברים לדוח, עובר סה"כ הרווח/ההפסד. אין מקום מוגדר אני חושבת למלא הוצאות (אבל אולי אני טועה)
אם את מכינה את הדוח ידני, ייתכן כמו שאכן אמרו כאן - לצרף דוח רווח והפסד שהכנת בעצמך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה