כללי שאלה של אנאלפביתים... וסליחה מראש

• הוסף לסימניות
אם אני מעמדת ב-word חוברת בת כמה עמודים (כלומר מסדרת ידנית את העמודים בצורה שתתקבל חוברת כשיהדקו אותם יחד), ואני מעוניינת שיהדקו ויקפלו לי את החוברות בדפוס-
באיזו צורה אני שולחת להם את זה?
יש צורה מסויימת לסגירת קבצים להדפסה של חוברת, או שאני שולחת קבצים רגילים בפידיאף נניח?

• הוסף לסימניות
PDF
לגבי הסדר, את שולחת את הסדר הרגיל: עמוד 1, אחריו עמוד 2 וכן הלאה.
שם כבר יסדרו את זה...

• הוסף לסימניות
למען הסדר הטוב ובשביל שלא יהיו לכם תלונות על בית הדפוס מומלץ לסגור את הקבצים לקובץ אחד של pdf באקרובט המלא.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שלום,

1. קודם כל, תוודאי שמספר העמודים שלך מתחלק ב-4 (למשל 8,12,16 וכן הלאה)
זאת מכיוון שבכל דף יש 4 עמודים.
אם מספר העמודים שלך לא מתחלק ב-4, תוסיפי עמודים, אפשר גם ריקים. (או שיתווספו לך עמודים ריקים אוטומטית בהדפסה, לבחירתך).

2. הדפסת בוקלט לפי עמודים בודדים מתבצעת בסדר הבא:
עמוד 1 - כריכה
עמוד 2 - בצד ימין, עמוד 3 בצד שמאל, עמוד 4 ימין, 5 שמאל וכן הלאה,
כאשר העמוד האחרון בקובץ הוא הכריכה הסוגרת.

3. לשמור PDF ולשלוח לדפוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה